18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Zseniális! - Ez a növény távol tartja a pókokat!

Megosztás
Otthon

Ismerjük a hideg idő beálltával az érzést, mintha mindent ellepnének otthonunkban a pókok. Keresik a meleget, ahol áttelelhetnek. Ez a növény azonban távol tartja őket!


Tudtuk, hogy egy átlagos háztartásban átlag 300 pók él?
Lélegzetünk is megáll, amikor egy nagyobb példánnyal összetalálkozunk.

Melyik az a növény, ami távol tartja a pókokat?

Aki eddig nem szerette a levendulát, most már biztosan meg fogja! Ugyanis ez az a növény, amit a pókok ki nem állhatnak. Mivel az ablakon keresztül másznak be, a legjobb ellenszer, ha levendulát teszünk az ablakokba. Ajtónk elé is tehetünk egyet. Nem csak hatékony, de csodálatosan is néz ki.A levendula olyan illóolajat tartalmaz, amit a pókok egyáltalán nem szeretnek.
Ugyan olyan jó a friss levendula, mint a szárított.

Tipp

Friss, esetleg cserépbe ültetett levendula esetén lehet reggeli rituálénk, hogy megsimogatjuk a növényt, így az még intenzívebb illatot áraszt majd.

Fontos!

Ne felejtsük el, hogy a pókok nagyon hasznos állatok, megfogják a szúnyogokat, legyeket, és nyáron még, ha csak jó nagy távolságból is, de hálásak voltunk értük, amiért a szúnyogokat is távol tartották. 


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat

Otthon

Hirdetés
Hirdetés
Te leszel az első! Ezt még senki nem olvasta!

Iratkozz fel, hogy ezek a cikkek eljussanak hozzád!

Meglepetéssel készülünk neked ünnepek alkalmával!
További információk

Hirdetés

HirdetésNépszerű cikkek