18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Collagin – Idd magad szépre!

Megosztás
Konyha

Azt már tudjuk, hogy a boróka gyógynövény, és a Gin egyik fő alkotóeleme. Gyógynövény mivoltából nem csak alkoholos ital készíthető belőle. Hanem szépítő is!


A boróka tele van antioxidánsokkal, meggátolja a szabad gyököket, és ezáltal az öregedést folyamatát is lelassítja.
Tartja a mondás „az vagy, amit megeszel”, és ebben az esetben igaz lehet „úgy nézel ki, amit megiszol” mondás is.Kifejlesztettek egy szépítő italt Angliában, ami igazán kreatív nevet kapott.
Collagin

Mi a kollagén? Egy fiatal, egészséges bőr 80%-a kollagénből épül fel, és ez biztosítja a bőr rugalmasságát. Sajnos a kollagén termelése 25 éves kor után drasztikusan csökkenni kezd, a bőr elveszíti rugalmasságát, és üde színét is.

Azt tudjuk, hogy a kollagén megiható, és be is épül szervezetünkbe, de ha a hatást fokozni szeretnénk, akkor adhatunk hozzá boróka esszenciát, és így lesz belőle igazi szépítő ital.
Napi egy teáskanál belőle, és biztosítottuk napi kollagén utánpótlásunkat.

Aki tökéletesíteni szeretné a receptet, adhat még hozzá grapefruit, liliom és csillag ánizs eszenciát is. Ezekből csak pár cseppre van szükség, mert nagyon koncentráltak, viszont tele vannak vitaminnal. 
Ízlés kérdése, mennyit teszünk bele az egyes alapanyagokból, mert a boróka eszencia eleve nagyon meghatározó ízű. 


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat