18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Így fedheted el a lenőtt hajszálakat! - Praktikus tippek

Megosztás
Szépség

Mindenki, aki festeti haját ismeri az érzést, szinte alig jött ki a fodrásztól, máris látszanak a lenőtt hajszálak. „Jaj, már megint festetnem kell a hajamat.” Vannak trükkök, melyekkel elfedhetők ezek a lenövések, és extra pozitívumként kevesebbszer kell majd fodrászhoz mennünk. Eddig jól hangzik, ugye?


Ügyes frizura

A szög egyenes haj nem kedvez a lenövések eltüntetésre. De a borzolt, enyhén tupírozott, esetleg begöndörített igen. Kevés hullám, kis borzolás, és legalább 2 hetet nyertünk magunknak, mire újra meg kell látogatnunk fodrászunkat.

Hosszabb hajjal jó választás lehet a lófarok, vagy laza konty is, ráadásul ezek a frizurák divatosak is. Lenövések eltüntetésére azonban csakis a laza frizura előnyös!


Választék áthelyezése

Egy idő után a választék vonalában ellaposodik a haj. Egyszerűen így áll be, lelapul. De ha a választékot áthelyezzük, akkor újra lesz volumene hajunknak, és így a lenövés sem lesz szembeötlő. Érdekes érzet lesz, és nem is egyszerű megszokni, ráadásul hajunk majd mindig vissza szeretne állni az addig megszokott választékába.

Haj kiegészítők


Csattok, csattok, pántok….
A vastag hajpántok például kiválóak, ha nagyobb lenövést szeretnénk elfedni.


Hajszínező spray

Ma már nagyon jó minőségű, és sokféle színben kaphatóak hajszínezők.
Ez ugyan nem ad végleges megoldást, de késleltetheti a hajfestést.
Aki például daueroltatja haját, nem festetheti be ugyanakkor, ezért a köztes időszakra ez a megoldás tökéletes lehet.

Extra tipp a szőkére festetteknek!

Nyilván színezőben nem fogunk szőkét találni, mert a sötét hajszálakat csak a hidrogén peroxid termékek és szőkítők tudják átszínezni. De pár árnyalattal sötétebb melír csíkokkal elfedhetőek a lenövések a szőke hajban.


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat

Szépség

Hirdetés
Hirdetés
Te leszel az első! Ezt még senki nem olvasta!

Iratkozz fel, hogy ezek a cikkek eljussanak hozzád!

Meglepetéssel készülünk neked ünnepek alkalmával!
További információk

Hirdetés

HirdetésNépszerű cikkek