18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Válás után a legjobb orvosság! - 11 dolog! – Így szedd össze magadat!

Megosztás
Szerelem

Nem kérdés, elválni rossz. Függetlenül attól, mennyi időt töltöttünk együtt, az elválás lelki fájdalmat okoz és szomorúak leszünk. Kérdés, ez a „gyász” folyamat meddig tart. Vannak lehetőségek, melyekkel lerövidíthető ez a szomorú időszak. Hogyan rövidítsem le a szakítás után szomorú időszakot?


1) Írj naplót

Bármilyen furcsán hangzik, de jó dolog kiírni magunkból a gondolatokat. És egy-egy hét elteltével visszaolvasni. Mindig kicsit enyhülni fog a fájdalom, visszaolvasva pedig erőt ad, hogy sokat haladtunk előre. Akinek van lehetősége, beszélgessen sokat barátaival, mert ezek segítenek feldolgozni a fájdalmat.

2) Menjünk el fodrászhoz és újítsuk meg frizuránkat 
Elcsépelt lehet, de mégis nők milliárdjai vannak ezzel így a világon. Ez egy szimbóluma is az újrakezdésnek, új kezdeteknek. Legyen ez is más, mint volt, mint, ami volt párunk szeretett.
Új férfiakat fogunk bevonzani, ami nem is baj, hiszen a régi kapcsolat nem működött.

3) Új ruhák

Valljuk be őszintén, van mit fejlődnünk ruházkodásunk terén, és újítani is. Amikor a nők szomorúak, elkezdenek slampos, bő ruhákat viselni. Ezzel semmi baj nincsen, ha ez az időszak nem tart túl sokáig. Úgyhogy itt az ideje elkezdeni csinosan öltözni.


4) Légy spontán

Már nem kell tervezni, mert nincsen kivel. De ez sem feltétlenül baj, ha élvezni tudjuk a szabadságot. Ne tervezzünk, csak keljünk fel reggel, indítsuk el a napot, és ha telefonál valamelyik barátnőnk, akkor találkozzunk vele. Miért ne? Ki tudja, lehet, éppen azon a napon ismerünk meg valakit.


5) Engedjük el a régi szokásainkat

Minek lenne rá szükségünk, amikor új életet kezdünk. a régi szokások volt párunkkal voltak, egy új férfival nem feltétlenül ezeket kell bevezetnünk, főleg, hogy lehetnek teljesen új szokásaink közösen. Ez lesz majd később a felismerés.


6) Rendezzük át otthonunkat, és dekoráljuk ki

Új színek, új illat, új kiegészítők. Mind, mind segítenek feledni a múltat. Egyszerű és olcsó alapanyagokkal is teljesen új stílusba lehet öltöztetni egy lakást. Cseréljük ki például a párnahuzatokat, terítőt, vázákat, gyertyatartókat, stb..


7) Csináljunk olyat, amit eddig csak akartunk 

Biztosan van ilyen, úgyhogy itt az ideje, hogy meg is tegyük, és meg is éljük ezeket az élményeket! Felszabadítják gondolatainkat, újak jöhetnek a régiek helyére, és kizökkenünk a szomorúságból. Az új élmények szintén az új kezdethez tartoznak. 
  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat

Szerelem

Hirdetés
Hirdetés
Te leszel az első! Ezt még senki nem olvasta!

Iratkozz fel, hogy ezek a cikkek eljussanak hozzád!

Meglepetéssel készülünk neked ünnepek alkalmával!
További információk


Hirdetés

Hirdetés


Népszerű cikkek