18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Szereted ha átverhetnek a filmek?

Megosztás
Filmkuckó

Szerinted rendben van, ha egy film előzetese félrevezet/átver? Igen, nem?


A filmek életünk szerves részét képezik. Van, aki moziba jár, van aki a tv képernyő előtt nézi meg őket, és van aki inkább számítógépén szereti ezeket fogyasztani, ami a közös, hogy szeretjük a jó filmeket. 


Ugye? 

Az előzetesből többnyire kiderül, ki játszik a filmben, miről szól, hogy egy vígjátékról, vagy horroról, akciófilmről, vagy éppen drámáról beszélünk. 

Többnyire.

Azt, hogy miben áll a jó film most ne firtassuk, de mindenkinek megvan a maga ízlése, illetve különböző helyzetekben különböző filmekre vágyhatunk. 

Van, amikor arra vágyunk, elgondolkodtassanak, máskor meg arra, hogy megnevettessenek, kis kalandra, izgalomra, romantikára vágyunk, vagy csak ki akarunk kapcsolni. 

A döntést, hogy megnézzünk-e egy filmet vagy sem gyakran annak előzetese(i) alapján hozzuk meg, és az előzetesek erre többnyire alkalmasak is. 

1-2 percben belenézhetünk a film hangulatába, történetébe, stílusába, és érezzük, érdekel-e vagy sem. 

De mi van akkor, ha az előzetes félrevezetett, ha a film eltér attól, amit az előzetes ígért. 

Tegyük fel kedvenc színészed/színésznőd miatt ülsz be egy flimre, és csak 10 percet játszik a filmben, vagy egy vígjátékot ígérnek és helyette egy thrillert vagy drámát kapsz. 

Van, akinek ez kellemes meglepetés és van, aki kimondottan átverve érzi ilyenkor magát.

Szerintetek?

A témáról bővebben, néhány elképesztő átveréssel, az alábbi rövid videóban.A Pszichológus Pasi


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat