18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Sziasztok csajok – A pánt nélküli, ragasztós melltartó igazi oldala!

Megosztás
Egészség

Jól gondold meg, akarsz-e ilyen melltartót! Ilyen valójában! A többségnek nem jött be!


Megígértem, hogy jelentkezem akkor, ha megjött a magic-bar pánt és hát nélküli melltartóm és elmondom róla a véleményem kipróbálással.
Elég nagy a mellem C-D kosár kell valamint körte formájú, ezért általában pánt nélküli melltartóm nem nagyon van.1. D-méretű pillangó formájú melltartót rendeltem.


2. Van egy zónája a belső részen egy műanyagtól mentes rész ahova elméletileg a bimbódat kell helyezni.

3
. Ha én oda helyeztem a bimbómat és úgy próbáltam összehúzni, nem a legjobb végeredményt kaptam, hiszen így oldalt olyan volt mintha kifolytam volna a melltartóból... így inkább úgy próbáltam felhelyezni, mint ahogyan a kezemmel fognám össze a cicim. Így siker volt.

4. Felvéve és összehúzva szép formát adott a cicinek, viszont azokkal ellentétben, akik azt hiszik meg is emeli van egy rossz hírem, nem, nem emeli meg.

5. Mivel az első próbálkozás után még egyszer fel kellett ragasztanom a másodikra már kezdett oldalt elengedni a gumis rész, így nagyon óvatosan kell vele bánni, mert nagyon hamar zsírosodik a kezünk hatására. Sajnos nem igazán tudod úgy leszedni, hogy ne érj hozzá a gumis részhez. (Ennek utána kell járnom, hogyan lehet újra tapadóssá varázsolni)

6. Fent léte alatt, ami kemény 10 percet jelentett a számomra (mivel, hogy irritált hogy az egyik oldalon már kezd lejönni) elkezdett bizseregni a bőröm, nem nagyon de azért észrevehetően. Így akinek nagyon érzékeny a bőre egyáltalán nem javaslom, ha csak nem vállalja azt, hogy esetleg utána kiütései lesznek.

7. Leszedés! ..... Nem fájdalom mentes! Sőt, mivel a bimbóvédő részbe én nem tudtam beletenni a bimbóm a rendes tartáshoz, így az azért ott különösképpen kellemetlen volt...

Összegezve
Ha egy pár órát kell benne lenni akkor jó, ha rendesen tapad, mert szép formát tud adni, viszont ha több időt kellene benne töltenem, akkor nagyon irritálna és biztos, hogy elválna a bőrtől, főleg nyáron a nagyobb melegekben, izzadással tuti le is eshetne.

Egy menyasszony, aki megrendelte, kipróbálta, és leírta, mit tapasztalt...


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat

Egészség

Hirdetés
Hirdetés
Te leszel az első! Ezt még senki nem olvasta!

Iratkozz fel, hogy ezek a cikkek eljussanak hozzád!

Meglepetéssel készülünk neked ünnepek alkalmával!
További információk

Hirdetés

HirdetésNépszerű cikkek