18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

2017. szeptember 6. Telihold varázslat – Elengedés Angyali segítséggel

Megosztás
Asztrológia

Készíts listát, milyen rossz dolgokat engednél el most azonnal életedből! A Telihold időszaka segít a megvalósításban! Különleges energiák érnek el most!


A Telihold a misztikus Halak jegyében köszönt ránk, így az esti varázslathoz Angyali segítőket is hívunk.

Készítsétek el a szokásos listátokat, amit a varázslat alatt elégethettek. 
Mivel a Halak jegy a Víz elemhez tartozik, így az elégett papír hamuját, a varázslat után átadjuk a víz energiájának is, hogy végleg távozzon életünkből a probléma. 


Mit írjatok a listára?


A Telihold aktuális hatásairól külön cikkben olvashattok, itt most csak annyit említenék meg, hogy olyan régi meggyőződések kerüljenek a papírra, amik áldozati mintákat, túlzott áldozathozatalt, lemondásokat, túlzott önkritikát, lemondásokat, vagy félelmeket az áldozattá válástól tartalmazzák. Minden ezzel kapcsolatos rossz érzést is felírhattok.
Ezen kívül általánosságban ez is rákerülhet a listára:
„Minden korlátozó minta, ami megakadályozza azt, hogy magam számára fontos és értékes legyek.”

A varázslatot Telihold napján végezzétek el. 

Először is keressetek egy nyugodt helyet, ahol elcsendesülhettek. Készítsetek elő egy gyertyát, egy tálat a lista égetéséhez és egy vízzel teli tálkát is. Kapcsoljatok be egy kellemes relaxációs zenét, és üljetek le kényelmesen.
A Telihold erejével való egyesüléseteket erősíthetitek azzal, ha ezüst gyertyát gyújtotok meg, vagy ha ezüst ékszert viseltek. Ásványok közül most a holdkő és az ametiszt segít nektek. Akinek van Holdoltára, az ott végezze el a szertartást.

Amikor már úgy érzitek készen álltok, akkor szólítsátok Őrangyalotokat, Hániel Arkangyalt és Mihály Arkangyalt, hogy legyenek veletek ezen az estén és segítsenek az elengedésben. Ha úgy érzitek, még szeretnétek Angyalokat, akkor Őrangyalotoktól kérjétek, hogy hívja meg az esti varázslatra mindazokat, akikre szükség van most a teljes megtisztuláshoz. A kérés után köszönjétek meg, hogy veletek vannak, és támogatnak benneteket.

Ezután gyújtsátok meg a gyertyát és mondjátok ki hangosan:

„Ezennel véglegesen, létezésem minden szintjéről, elengedem azokat a mintákat, reakciókat, amik megakadályozzák, hogy feltétel nélkül szeressem magam, amik áldozattá tesznek és lemondásra ösztönöznek. 
Ezzel együtt elengedem a megmentési vágyamat, és elfogadom, hogy az életben mindenkinek önmagának kell kiállnia a próbatételeket fejlődése érdekében.
Köszönöm, köszönöm, köszönöm.”

Ezután csukjátok be a szemeteket és lássátok, ahogy minden, ami a listán szerepel egy csapásra távozik belőletek. Gondolatban lássátok, ahogy az angyalok körbevesznek és a belőlük áradó szeretet fényével megtisztítanak benneteket. Adjátok át magatokat ennek a csodás érzésnek, hagyjátok, hogy a szeretet átjárja minden porcikátokat. Ahogy ebben a kellemes érzésben sütkérezve körbenézel meglátsz egy vízesést. Hagyd hogy az Angyalok odakísérjenek, lépj be a víz alá, és add át magad a fizikai tisztulásnak is. Amikor úgy érzed, hogy már kívül-belül megtisztultál, akkor búcsúzz el az Angyaloktól, köszönd meg segítségüket és térj vissza a jelenbe. Vegyetek három mély lélegzetet, majd nyissátok ki a szemeteket.Ebben a megtisztult és szeretettel töltekezett állapotban fogjátok meg a listátokat és égessétek el. Amikor a listátok elégett, akkor borítsátok a vízzel teli tálkába és a vizes hamut öntsétek ki. Akinek van kertje, az oda öntse, így a föld energiáját is bevonjátok a varázslatba.

A végén köszönjétek meg Angyalaitoknak a segítséget, és időzzetek el a gyertya lángja mellett még egy kicsit, ebben a békés, szeretetteljes állapotban.


Varázslatos estét és sikeres megtisztulást kívánok mindenkinek!


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat

Asztrológia

Hirdetés
Hirdetés
Te leszel az első! Ezt még senki nem olvasta!

Iratkozz fel, hogy ezek a cikkek eljussanak hozzád!

Meglepetéssel készülünk neked ünnepek alkalmával!
További információk


Hirdetés

Hirdetés


Népszerű cikkek