18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Tényleg mindig pörögni kell? A mai világ azt sugallja, hogy igen.

Megosztás
Életmód

A pörgés minden… Legalábbis ez a mainstream. Ez a divat. Akkor jön a következő kérdés: mindig követni kell-e a divatot? Az jó dolog?


Félreértés ne legyen! 


A divat szép, érdekes dolog, megvan az értelme, de helyén kéne kezelni, lehetőség szerint.

Ahogy ezen agyalok, két eset jut eszembe.

Az egyikben általános iskolai tornatanárunkra (Szabadi Tibor tanár úrra, huhh, eszembe jutott a neve, de jó!) emlékszem. 

Pontosabban arra, hogy meglepett bennünket nyolcadik év végén megeresztett, tőle váratlanul komoly tartalmú búcsú-szavaival. Azt mondta, sajnálja, hogy elválunk. 

Lehet, hogy lesz, aki köszönni fog neki, esetleg szívesen; talán lesz, aki elfordul. Mindkettő rendben van " mondta. Viszont nem szeretne, (mostanira fordítva a szót) oldalt nullás géppel levágott, zselézett hajú divatmajmokkal találkozni. 

Az ilyen emberek - szerinte " önmaguk megkülönböztetésére, különállásukat mutatandó, azonnal lemajmolják a legújabb divatot és éppen ezzel bizonyítják, hogy ténylegesen nincs igazi egyéniségük. 

Arról nem is beszélve, hogy mennyire komoly ember, milyen értelmi képességekkel rendelkezhet az, akinek ez fontos, ez a lényeg, ilyenekkel foglalkozik. (Mondjuk pl. focistának lehet komoly.) 

Második történet a cikk folytatásában
  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat

Életmód

Hirdetés
Hirdetés
Te leszel az első! Ezt még senki nem olvasta!

Iratkozz fel, hogy ezek a cikkek eljussanak hozzád!

Meglepetéssel készülünk neked ünnepek alkalmával!
További információk


Hirdetés

Hirdetés


Népszerű cikkek