18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

2017. augusztusi horoszkóp – Aktív, átalakulást hozó hónap

Megosztás
Asztrológia

Eljött az Augusztus! Szereted ezt a hónapot? Mit szeretsz benne a legjobban?


Augusztus az új kenyér hava, amit a frissen learatott termésből sütnek. Életünkben ez szimbolikusan is megjelenhet, a változások magvainak termésének fizikai manifesztációjában. Ha jól dolgoztunk eddig, akkor életünkben is komoly változásokat tapasztalhatunk. Most a fókusz otthonunkra, családunkra kell, hogy terelődjön, ezen a területen kell kipróbálnunk, hogy a gyakorlatban mennyire tudjuk alkalmazni az újításainkat. 


Új "otthon"

Egy olyan otthon megteremtése a cél, amiben valóban önmagunk lehetünk, ahol tisztelik belső értékeinket, és nem érezzük kényszerét annak, hogy mások elvárásának feleljünk meg. A lélek szándékát támogató tettek annyira felszabadítóak lehetnek, hogy a hónap nehéz energiái közt is megőrizhetjük belső nyugalmunkat.

Nem mondhatnám, hogy könnyű hónapnak nézünk elébe, bővelkedik kihívásban az Augusztus, az Univerzum nagyon aktívan „segíti” fejlődésünket. A múlt hónapban az érzelmi biztonságotok megteremtése volt a feladat, most azonban egyfajta egyensúlyt kell teremteni, mert megjelenhet az anyagi és a lelki igény közti ellentét. Ennek oka a veszteségtől való félelem, ami mind az anyagi ragaszkodásainkat, mind a lelkieket érinti. Felmerülhet a kérdés, hogy mi lesz ha szívetek szerint döntötök, és feladjátok, a már jól megszokott biztosat. 

Vagy mi lesz a vágyaitokkal, ha az anyagi biztonsághoz ragaszkodtok és nem változtattok. 

Az a rossz hírem, hogy ez utóbbi a legrosszabb döntés, mert minden túlzott biztonságra törekvés könnyen vezethet anyagi veszteségekhez. És mindeközben belső hitetek is csorbát szenvedhet, ami még inkább bizonytalanná tehet, és ezzel megteremthetitek a visszalépés esélyét, amit viszont az Univerzum energiái nem fognak jó szemmel nézni.
A hónap energiái arra ösztönöznek, hogy elgondolkozzatok a dolgaitokról, alaposan megvizsgáljátok hol tartotok, és mindeközben megtaláljátok a mélyen, a tudattalanban, húzódó korlátozó hiedelmeket és változtassatok ezen céljaitoknak megfelelően.

Anyagi biztonságotokat úgy tudjátok a leginkább megteremteni, ha önként költötök saját vágyaitokra, mert azzal a pénz áramlásába léptek és nem kell „sorsikus” lemondásokat megélnetek. Ugyanakkor a másik nehézséget a belső vívódás hozhatja családotokban, még feljöhetnek a régi megfelelési vágyat okozó minták, amik döntéshelyzetbe kényszeríthetnek benneteket. Határozott döntésekre van most szükség saját érdeketeknek megfelelően, és nem vívódásra. Mivel a tudattalanra erősen ható Plútó bolygó nehéz fényszögbe kerül a Mérleg jegyében álló Jupiterrel, ezért a túlzott megfelelésvágy megjelenhet komoly derékfájdalomban, ami megállásra, pihenésre kényszerít benneteket.

Még egy dologra szeretném felhívni a figyelmeteket, mielőtt belekezdenék a hónap hatásainak részletezésébe!

Külföldi munka

Külföldi munkavállalással legyetek nagyon körültekintőek, főleg azokkal, amelyek túl kecsegtető ajánlattal találnak meg benneteket.

A hónap egyik nehézségét a hátráló bolygók adják, nem kevés feladatot osztva ránk, de mindezt azért kapjuk, hogy valódi átalakulást élhessünk meg. Szokásomhoz híven, nézzük meg először a retrográd (hátráló) hatásokat.

Kezdjük a már megszokott hatásokkal, amik már egy ideje befolyásolják a mindennapjainkat:
A Szaturnusz bolygó már csak augusztus 21-ig folytatja hátrálását, ezt már fél lábon állva is kibírjuk. Ezután egy kis egy helyben álldogálás, erőgyűjtés után elindul előrefelé. 

Amíg még hátrál, meginoghat hitünk, azt érezhetjük, hogy vannak dolgaink, amik nem nagyon akarnak haladni, vagy meg is állnak. Változatlanul az a feladat, hogy felismerjük azokat a rutinokat, amiket meg kell változtatnunk életünkben, főleg azokat, amik félelmeket generálnak bennünk.

A Plútó bolygó még a következő hónap, egészen szeptember végéig igyekszik a változásokat kicsikarni belőlünk, fejlődésünk érdekében még mélyebbre ás tudattalanunkban és hozza felszínre az ott megbúvó korlátozó, generációs, karmikus hitrendszereket és gondolati mintákat. Ha tudatosan figyeltek az életetekben felbukkanó helyzetekre, és meglátjátok benne a tanulni valót, az üzenetet, akkor áldást hozó változásokat élhettek át.
A Neptunusz bolygó hosszabban, november 22-ig hátrál és osztja a feladatokat számunkra. Azt már megtanultuk, hogy ködösít, hajlamosabbak vagyunk az önbecsapásra, és csalódottságunk is felütheti a fejét, ha nem vagyunk tudatosak. 

Tegyétek fel magatoknak a kérdést minél többször, mivel csapjátok be magatokat? 
Melyek azok a korlátozó minták, amivel öntudatlanul is azonosultatok, és emiatt nem tudtok/mertek önmagatok lenni?

Jöjjenek az új versenyzők, akik szintén beszállnak a hátráló mozgásba:
A Merkúr bolygó a Szűz jegyében járva, augusztus 11-én megáll, majd 14-én elindul hátrafelé, amit egészen szeptember 5-ig folytat. A bolygóhoz tartozik a logikus gondolkodás, a közlekedés, és a szerződések is. Ebből következik, hogy ilyen időszakban több műszaki tárgy meghibásodhat, akadozhat a kommunikáció minden formája, és a közlekedésünk is nehezített lehet. 

Ha tehetitek ebben az időszakban lehetőleg ne írjatok alá szerződéseket, ha mégis muszáj, akkor alaposan olvassátok el az apró betűs részeket is! Figyeljetek oda autótokra, a szükséges javításokat végezzétek el rajta, nehogy meglepetéssel szolgáljon.


Augusztus 7.

Az Uránusz bolygó a Kos jegyében tartózkodik, augusztus 7-én megtorpan, majd hátrálni kezd. A kitartók közé tartozik, mert idén már nem is fog ezen változtatni, csak 2018. január 3-án kezdi el újra a rendes mozgását. Ki-ki saját életében másképpen élheti meg nehezítő hatását. Aki túlzottan alárendelődött, azt most erőszakolni fogja, hogy saját szabadságvágyát előtérbe helyezze. Másokat pedig, akik forrófejűek, nyughatatlanok, és semmilyen szabályt nem hajlandóak elfogadni, pont a túlzott függetlenségi vágyában fogja megakadályozni, hogy rendet teremtsen életében.

A hatás megnyilvánulása természetesen függ az egyéni születési horoszkóptól, attól függően, hogy adott ember mely életterületeit érinti.
A bolygó energiája mindazokban fog segítő kezet nyújtani, ami a változást szolgálja, és ami egyfajta eredetiséget képvisel. 

Magunkban kell megtalálni a szellemi szabadságot, ami mindenki számára elérhető. És ezt a szellemiséget, a magasabb szintű tudást, kell majd a mindennapi életünkben, a gyakorlatban is alkalmazni. 

Nézzük meg a hónap másik nehézséget okozó hatását! 

Ismét „élvezhetjük” a Jupiter és Plútó bolygó kellemetlenkedő összefogását, melyet egy kvadrát feszültségében tesznek meg. A hatás majdnem egész augusztusban fennáll majd, de a hónap második felében kissé mérséklődik kellemetlenkedése.
A két bolygó feszült fényszöge felerősítheti megfelelési vágyatokat, amik régi minták szerint működnek bennetek. Téveszméitek lehetnek azzal kapcsolatban, mennyire kell alárendelődnetek mások elvárásainak, hogy sikereket érjetek el, tiszteletet vívjatok ki. Ezt persze tudatalatti, gyermekkorban beépült meggyőződéseink irányítják, minek felismerésével és megváltoztatásával sokat tehettek életetek jobbításáért.
Viszont, ha hagyjátok, hogy a hatás irányítson benneteket, akkor lelkileg lehangolttá válhattok, és akár fizikai tünetekben (derékfájás) is jelezhet elégedetlenkedő lelketek. A jó megoldás tehát, ha arra használjátok az energiát, hogy megtanuljatok nemet mondani, felállítva saját határaitokat, és kiállni saját érdeketekben. Figyeljetek befelé és ne azonnal cselekedjetek, gondoljátok végig, hogy valóban nektek kell a feladatot elvégezni?
Jogi ügyekkel óvatosan, igyekezzetek mindent szabályosan tenni, most nem keresünk kiskapukat!
Lapozz tovább a napokhoz!
  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat

Asztrológia

Hirdetés
Hirdetés
Te leszel az első! Ezt még senki nem olvasta!

Iratkozz fel, hogy ezek a cikkek eljussanak hozzád!

Meglepetéssel készülünk neked ünnepek alkalmával!
További információk


Hirdetés

Hirdetés


Népszerű cikkek