18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

2017. augusztus 21. Oroszlán Újhold – Álomélet a mindennapokban

Megosztás
Asztrológia

Izgalmas Újhold elé nézünk, mert most a változásokat segítő Uránusz bolygó is beszáll az égi játékba, hogy minden segítséget megadjon a mindennapok megváltoztatásához. Persze lesz, akit ez kényelmetlenül érint, mert eddig halogatott, nem tett semmit, így a bolygó energiái kellemetlen eseményeket generálva „kényszeríthetik” a változtatások felé.


Ha a munkátok értelmetlen, akkor kezdjetek el újat teremteni! 

Vizualizáljátok minél többet az álommunkát, ahogy ott dolgoztok, boldogan és harmóniában. 

Lássátok értékesnek magatokat, aki munkájával, szakértelmével megérdemli a számára méltó fizetés, mint ellenszolgáltatást. 

Természetesen itt se feledkezzetek meg a konkrét lépések megtételéről, küldjétek el minél több helyre az önéletrajzotokat, hogy a sors segíthessen a számotokra megfelelő munka megtalálásában. 

Amennyiben valamilyen betegségben szenvedtek, akkor most már ne halogassátok, lelketek üzenetének megfejtését, és a gyógyuláshoz szükséges változások megtételét. 

A lelkünk a fizikai testünkön keresztül üzen, így ha szimbolikus jelentését megértjük, akkor a gyógyulás útjára léphetünk. Ahogy már írtam, Újhold napján százszoros energiák dolgoznak, így ne feledkezzetek meg vágylistátokról vagy vágytáblátokról! Aki elkészítette a napocskás táblát, most kiegészítheti azokkal a vágyakkal, amiket megfogalmazott az áloméletével kapcsolatban, és amiket szeretne, hogy a mindennapokban megvalósuljon. Este pedig végezzétek el az Újhold varázslatot, kihasználva ennek a napnak a csodálatos hatásait. Mindenkinek csodákkal teli mindennapokat kívánok! 

Dudás Mária asztrológus 

06304515002

Belső Béke             


Megosztás
  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat

Asztrológia

Hirdetés
Hirdetés
Te leszel az első! Ezt még senki nem olvasta!

Iratkozz fel, hogy ezek a cikkek eljussanak hozzád!

Meglepetéssel készülünk neked ünnepek alkalmával!
További információk

Hirdetés

HirdetésNépszerű cikkek