18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

2017. augusztus 21. Oroszlán Újhold – Álomélet a mindennapokban

Megosztás
Asztrológia

Izgalmas Újhold elé nézünk, mert most a változásokat segítő Uránusz bolygó is beszáll az égi játékba, hogy minden segítséget megadjon a mindennapok megváltoztatásához. Persze lesz, akit ez kényelmetlenül érint, mert eddig halogatott, nem tett semmit, így a bolygó energiái kellemetlen eseményeket generálva „kényszeríthetik” a változtatások felé.


Azt már biztos mindenki tudja, hogy ezen a napon százszoros energiák működnek, emellett még az uránuszi támogatást megkapjuk, de ha ez nem lenne elég, a Hold jegyváltása is szinte azonnal megtörténik. 


Tehát Újhold napján 20 óra körül az Uránusz egy kedvező fényszög formájában egyesíti energiáit a Holddal, hogy elképzeléseit rajta keresztül közvetítse felénk. 
Ezután 20 óra 32 perckor lesz Újhold az Oroszlán jegyében, és az uránuszi hatás is aktívan dolgozik még. 
De az égen nincs megállás, mert alig két óra múlva a Hold jegyet vált, és átlép a Szűz jegyébe. 
A Hold királyi, Oroszlános megjelenése után szinte egyből kezdődhet a változások megvalósítása, beépítése a mindennapokba, a legapróbb részletekig. 

 Ha emlékeztek az előző Újhold is az Oroszlán jegyében volt, akkor a család területén kellett megmutatni önmagatokat, most az Univerzum abban fog támogatni, hogy a hétköznapokban, a munkátokban, és saját fizikai megjelenésetekben is megmutassátok ezt. 

A mindennapok átalakítása a cél, a saját érdeketek szerint. 

 Ismét egy újrakezdő időszak következik, amiben mind testileg, egészségileg és lelkileg is megújulhattok. 
Lépésről lépésre érdemes haladni, és jó, ha készítetek ehhez egy tervet, mit mikor szeretnétek elérni és ehhez milyen lépésekre van szükségetek. 

A hangsúly a gyakorlati megvalósításon van, most nem csak beszélünk róla, hanem konkrét tettekre is szükség van. 

Az Újhold energiái biztosítják a határozottságot, a változtatási kedvet és az önelemzés lehetőségét is, de nektek kell elköteleződni a változások mellett. 

Sokkal több időt kell magatokra fordítani, napi szinten gyakorolni a feltétel nélküli önszeretetet (mert megérdemlitek), az önkifejezést és tenni saját énetek kibontakozásáért. Fontossá kell válnotok önmagatok számára a mindennapokban is. Nincs kifogás, a „nekem nincs időm semmire” már nem szolgál benneteket. Kezdjétek apró lépésekkel, az sem baj, ha először csak tíz perceket szántok magatokra, de mindig növeljétek az időtartamot. 
És kezdjetek el változtatni látásmódotokon, tudatosan figyeljetek oda arra, hogy ne kritizáljátok magatokat, tevékenységeteket. 

Dicsérjétek magatokat minél többet, gondoljatok magatokra szeretettel, elismerően, még akkor is, ha mások kritizálnak. 

Ez csak addig fog megtörténni, amíg ti magatok is kritizáljátok saját magatokat. 
Nagyon fontos, hogy higgyetek magatokban, mert a sors felügyeli a változás menetét, azoknak segít, akik bíznak magukban és tudják, hogy megérdemlik a jót, mert értéket képviselnek.  
  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat

Asztrológia

Hirdetés
Hirdetés
Te leszel az első! Ezt még senki nem olvasta!

Iratkozz fel, hogy ezek a cikkek eljussanak hozzád!

Meglepetéssel készülünk neked ünnepek alkalmával!
További információk


Hirdetés

Hirdetés


Népszerű cikkek