18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Újhold varázslat 2017. Augusztus 21. – Varázslat a mindennapok változásáért

Megosztás
Asztrológia

Ezen a napon egy különleges Újholdnak lehetünk tanúi. Miért különleges? Azt részletesen elolvashatjátok az erről szóló írásomban.


Az Újhold a tüzes Oroszlán jegyében kezdődik, de nem sokat időzik ebben a jegyben, alig két óra múlva máris tovább halad és a gyakorlati megvalósítást segítő Szűz jegyébe lép. 


De az Újhold születésének pillanatát ettől függetlenül az Oroszlán jegye határozza meg, ami az Uránusz bolygó segítségével egy teljesen új kezdetet hozhat el számotokra. És emellett még százszoros energiák támogatását is élvezitek, ezért mindenképpen készítsétek el vagy egészítsétek ki a vágylistátokat/vágytáblátokat. 

 A bátorságot, határozottságot most a mindennapokban kell majd képviselnetek önmagatok érdekében. 
Az esti varázslatnak megint rólatok kell szólnia, arról, amik vagytok, és amivé válni szeretnétek ennek segítségével a mindennapokban. 

Mivel az Oroszlán jegyének jellemzője a csillogás, a látványosság, ezért a nap folyamán, amikor időtök engedi, díszítgessétek tovább vágytáblátokat. 

A múlt hónapban már raktatok ki képeket magatokról és remélem a pozitív megerősítések is kikerültek, mint pl. 
„Értékes és szerethető vagyok” 
vagy
„Döntéseim helyesek” 
vagy a 
„Bármire képes vagyok!”. 

Én a saját vágytáblámhoz a napocskákat választottam, de ha ti csak egyszerűen kiírtátok, az is jó. 

Azok akik eddig halogatták a vágytábla készítését, díszítését, most pótolhatják. Tehát díszítsétek ki szépen a vágytáblát, hogy igazi királyi/királynői megjelenése legyen. Ez a tábla nagyon jó szolgálatot tesz, ha jól látható helyre rakjátok, ahol sokszor tudtok ránézni. 

Ha sokszor néztek rá a képre és mellette látjátok a pozitív megerősítést, akkor az elmétek egy idő után már összekapcsolja a kettőt, így ti magatok is eggyé váltok a gondolattal. 

Este pedig következzen a varázslat! 
  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat

Asztrológia

Hirdetés
Hirdetés
Te leszel az első! Ezt még senki nem olvasta!

Iratkozz fel, hogy ezek a cikkek eljussanak hozzád!

Meglepetéssel készülünk neked ünnepek alkalmával!
További információk


Hirdetés

Hirdetés


Népszerű cikkek