18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Szerelmi bájital

Megosztás
Szerelem

Voltál már reménytelenül szerelmes? Éreztél már kétségbeesett vágyat „ Hogyan tudnám rávenni, hogy szerelmes legyen belém?“ Hamarosan ez is lehetséges lesz!


A mesékben létezik egy szerelmi bájital, amivel örök vonzerőt kapsz és egy életre Tiéd a kiszemelt „áldozat“. 


Dr. Anders Sandberg az oxfordi egyetem neurológusa állítja, hogy 10 éven belül, elkészül ez a bájital és mindenki számára megvásárolható lesz. Dr. Sandres egyszerű magyárázatot ad a „nélkülözhetetlen“ készítmény gyártására. 

„ A pici babák szülői segítség nélkül életképtelenek, ellentétben bizonyos állatfajok kölykeivel szemben. Az állatkölykök képesek önmagukat ellátni, mert nem mutatnak szülői kötődést és a szülők sem elhivatottak éveken keresztül gondozni kicsinyeiket." 
Mindezt az emberi agy működésével és a hormontermeléssel magyarázza. 

Hormonkoktél, mint bájital 

Ennyiből már következtethetünk arra, hogy Dr. Sanders nem egy romantikus alkat, egyszerűen „csak“ egy tudós. 

„Amikor az ember szerelmes az agya egy különleges hormonkoktél termelését indítja be, ami kötődéssel és a boldogsághormonnal kapcsolatos. Ha partnerünk sokáig távol van tőlünk, akkor szörnyen hiányzik, alig tudjuk elviselni a maga után hagyott űrt. 
Ez szintén egy hormonális folyamat, ami a veszély érzetét is kelti bennünk.“ 

Miután ezeket az érzéseket is hormonok szabályozzák, érzelmi reakciónkért felelősek, egyre valószínűbb egy szerelmi bájital előállítása az érzelmi ingadozásaink kiküszöbölésére. Ami technikailag lehetséges és várható is a következő 10 éveben. 

Számunkra már csak egyetlen kérdés marad: 
Mennyire tehetjük meg azt, hogy más személyt, tudta nélkül befolyásoljunk, érzelmileg megerőszakoljunk? 

A szakértő álláspontja: 
A szerelmi bájital nem mesterségesen létrehozott érzelmek generálására szolgál, inkább egy kapcsolat megerősítésére, terápiás segítségnyújtásra. Na puff! Nem igazán gondoljuk, hogy mi használni fogunk szerelmi bájitalt ebben az esetben. Az érzelmek elmúlása fájdalmas, de egyben természetes dolog, ami lehetővé teszi számunkra egy régi, elhasználódott kapcsolat befejezését és egy új létrehozását, elindítását.

Te készítenél ilyen hormonkoktélt, ha lehetne?


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat

Szerelem

Hirdetés
Hirdetés
Te leszel az első! Ezt még senki nem olvasta!

Iratkozz fel, hogy ezek a cikkek eljussanak hozzád!

Meglepetéssel készülünk neked ünnepek alkalmával!
További információk


Hirdetés

Hirdetés


Népszerű cikkek