18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Ezzel a trükkel sokkal ízletesebb és kiváló minőségű lesz a bor! - Egyszerű trükk!

Megosztás
Konyha

Milyen borokat szeretünk? Közepes minőség, esetleg elsőosztályú? Gondoltuk volna, hogy egy apró trükkel még a legegyszerűbb bor is lehet ízletes, éppen olyan, mint a kiváló minőségűek? Vajon mi a titok nyitja? Ismerjük a szakkifejezéseket és megnevezéseket, mint például Cuvée, Terroir. Aki nem ismeri ki jól magát a borok között, szívesebben választ a kedvező árú, esetleg közepes minőséget képviselő borok közül, így kímélve pénztárcáját. Jó hírek! Létezik egy megoldás, ami minden bort ízletesebbé tesz.


Milyen borokat szeretünk?

Közepes minőség, esetleg elsőosztályú?

Gondoltuk volna, hogy egy apró trükkel még a legegyszerűbb bor is lehet ízletes, éppen olyan, mint a kiváló minőségűek?

Vajon mi a titok nyitja?

Ismerjük a szakkifejezéseket és megnevezéseket, mint például Cuvée, Terroir.

Aki nem ismeri ki jól magát a borok között, szívesebben választ a kedvező árú, esetleg közepes minőséget képviselő borok közül, így kímélve pénztárcáját.

Jó hírek!

Létezik egy megoldás, ami minden bort ízletesebbé tesz.

Így teljesedik ki a bor aromája

Amikor a bort kinyitjuk, öntsük át egy üvegkancsóba.

Ez tulajdonképpen az átfejtés egyik módja.

Az átfejtés során a bor minden része érintkezik a levegővel, az aromák kiteljesednek.

Az ok nem más, mint, hogy a borban található savak, fanyar ízek, szenes hidrogén molekulák, melyek az alap ízét adják és meghatározzák egy bor ízét, gyorsan kémiai kapcsolatba tudnak lépni egymással.

Ettől a bor íze megváltozik pozitív irányba.

A legjobb választás egy olyan kancsó, aminek a szája jóval szűkebb, mint maga a kancsó.

Minél több levegővel tudjuk összezárni a bort, annál jobban előjönnek az aromák.

Amikor a bort bort kancsóba fejtettük, hagyjuk állni legalább egy-két órát.

Ez a megoldás minden bor esetén kiválóan alkalmazható, de a különbséget igazán a vörösboroknál érezhetjük.  


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat