18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Mitől nem lesz kemény a máj?

Megosztás
Konyha

A máj vastartalma miatt rendkívül egészséges étel. Magas vastartalma segít szervezetünknek a vérképzésben. Igazság szerint hetente többször is kéne fogyasztanunk, de mégis csak ritkán kerül szervírozásra. Sokak emlékében rossz tapasztalatok vannak a máj elkészítésével kapcsoltban, mert nehéz puhára sütni. Nem mindegy, mikor sózzuk, mert kemény és ehetetlen lesz. Pedig van lehetőség a fent leírtak elhárítására.


A máj vastartalma miatt rendkívül egészséges étel. Magas vastartalma segít szervezetünknek a vérképzésben.

Igazság szerint hetente többször is kéne fogyasztanunk, de mégis csak ritkán kerül szervírozásra. Sokak emlékében rossz tapasztalatok vannak a máj elkészítésével kapcsoltban, mert nehéz puhára sütni. Nem mindegy, mikor sózzuk, mert kemény és ehetetlen lesz. Pedig van lehetőség a fent leírtak elhárítására.

Tipp 

Nem kell mást tennünk, mint egy nappal elkészítése előtt olajban hűtőszekrénybe tenni. Az olajnak teljesen el kell lepnie. Amennyiben így teszünk, újra lesz kedvünk májat sütni, resztelni, pástétomot készíteni belőle, mert vaj puhaságúvá válik. Mi sem hittük el, míg ki nem próbáltuk.


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat

Konyha

Hirdetés
Hirdetés