18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Régi porcelánok - Eklektikus művészet

Megosztás
Konyha

Végignézve konyhaszekrényünket, sok olyan darabot találunk, melyek hiányosak az idő múlásával, mert eltörtek, és így tálalni, szervírozni nem igen esztétikus velük.  Mégsem kell kidobni őket, mert vidám, praktikus és különleges látványban részesülhetnek vendégeink. Összeállítása nem tart tovább 10 percnél.


Végignézve konyhaszekrényünket, sok olyan darabot találunk, melyek hiányosak az idő múlásával, mert eltörtek, és így tálalni, szervírozni nem igen esztétikus velük. 

Mégsem kell kidobni őket, mert vidám, praktikus és különleges látványban részesülhetnek vendégeink.

Összeállítása nem tart tovább 10 percnél.

Mi kell hozzá?

  • 3 csésze
  • 4 különböző és méretű tányér
  • ragasztópisztoly, és hozzá ragasztó patron
  • sütemények

Hogyan csináljuk?

Legnagyobb tányérral kezdve, majd folytatva méretek szerint az építkezést. Ragasszuk egymáshoz őket, és már készen is vagyunk.


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat

Konyha

Hirdetés
Hirdetés