18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Fehérjével fogyni – 5 kilóval kevesebb!

Megosztás
Konyha

Egyre több tanulmány mutat rá, hogy magas fehérjetartalommal, alacsony szénhidrát bevitellel lehet elérni a legnagyobb sikereket a fogyókúrában. Mindez a tény annak köszönhető, hogy a fehérje sokáig jóllakottság érzetet biztosít. A fehérje tartalmú ételeknek viszonylag alacsony a glikémiás indexe, és stabilizálja a vércukorszintet. És ami még fontos, hogy a legtöbb diéta nem tartható hosszútávon, mert az éhségérzet egy idő után ránk tör, és nem bírunk ellenállni a „bűnözésnek”.


Egyre több tanulmány mutat rá, hogy magas fehérjetartalommal, alacsony szénhidrát bevitellel lehet elérni a legnagyobb sikereket a fogyókúrában.

Mindez a tény annak köszönhető, hogy a fehérje sokáig jóllakottság érzetet biztosít.

A fehérje tartalmú ételeknek viszonylag alacsony a glikémiás indexe, és stabilizálja a vércukorszintet.

És ami még fontos, hogy a legtöbb diéta nem tartható hosszútávon, mert az éhségérzet egy idő után ránk tör, és nem bírunk ellenállni a „bűnözésnek”.

Fontos, hogy ennél a diétánál nem kell lemondanunk az evésről, mivel ez a leggyakoribb oka a visszahízásnak,  yo-yo effektusnak.

A szénhidrátokra szükségünk van, ám csakis teljes kiőrlésű termékekben találhatókra.

Ennek a diétának kettős hatása van.

Nem csak az éhségérzetet szünteti meg, hanem nagyon hatékony zsírégetési mechanizmust is beindít szervezetünkben.

Ne felejtkezzünk meg róla, hogy szervezetünknek a tisztulási folyamathoz szüksége van sok folyadékra is. Naponta legalább 1,5 l víz javasolt, és mellőzzük a cukrozott üdítőitalokat, cukor használatát, a cukrot helyettesítsük természetes édesítőszerrel.

Amennyiben betartjuk az előírásokat, már egy hét eltelte után észrevehetjük a változást.


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat