Akár reggel, akár este, a Panna Cotta mindig jó választás lehet.
Panna Cottat sokféle képen készíthető, ám most egy kifejezetten kávés variáció receptjét mutatjuk be.
Kaparjuk ki a vanília rúd belsejéből a magokat.
Adjuk a főzőtejszínhez.
Áztassuk be a zselatinlapokat, hogy megszívhassák magukat.
Adjuk hozzá a főzőtejszínhez a kávéport, vanília magokat, cukrot és forraljuk fel.
Vegyük le a tűzről, amikor elkezd kihűlni, adjuk hozzá a zselatinlapokat.
Jól keverjük le.
Langyos állapotban töltsük poharakba.
Eldönthetjük, hogy a kávélikőrt hozzáadjuk-e vagy sem, ez csak még pikánsabbá teszi a Panna Cotta-t.
Ugyan ekkor adhatjuk hozzá a kakaóport, ha szeretnénk.
Ezt mindenki ízlése szerint adagolja.
Díszíthetjük kakaóporral, kávéhabbal, vagy amivel mi szeretnénk.
Desszertként is készíthetünk gyümölcsös Panna Cotta különlegességeket.
- Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat
- Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat