18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Farmerek reggelije – Tojás mennyország

Megosztás
Konyha

Dolgos nap kezdetén elkél a kiadós reggeli. Hagyományos tojásrántottát mindenki tud készíteni, de miért maradnánk meg az egyszerű dolgok mellett, ha a tojásrántottát pikánsan is elkészíthetjük. Tojás, burgonya, uborka, sonka, azaz mindent bele. Megmutatjuk, hogyan készítik a farmerek tápláló reggelijüket, mellyel ebédidőig korgó gyomor nélkül hatékonyan végezhetik napi teendőiket.


Dolgos nap kezdetén elkél a kiadós reggeli.

Hagyományos tojásrántottát mindenki tud készíteni, de miért maradnánk meg az egyszerű dolgok mellett, ha a tojásrántottát pikánsan is elkészíthetjük.

Tojás, burgonya, uborka, sonka, azaz mindent bele.

Megmutatjuk, hogyan készítik a farmerek tápláló reggelijüket, mellyel ebédidőig korgó gyomor nélkül hatékonyan végezhetik napi teendőiket.


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat