Kávé, tejhab, puding, külön-külön is finomak.
Ezekből az egyszerű alapanyagokból készíthetünk mesteri és mennyei reggeli vagy délutáni desszertet.
Krémesen, lágyan adjuk át magunkat az élvezetnek.
Szeretem a pudingot!
Főzzük le a kávét. Tejszínnel keverjük csomómentesre a vanília pudingport.
Forraljunk fel 400 ml tejet 4 evőkanál cukorral.
A tejszínnel elkevert pudingporhoz adjuk hozzá a frissen főtt kávét és öntsük bele a felforralt tejbe, majd forraljuk össze, hogy a puding besűrűsödjön. Hagyjuk lehűlni kicsit.
Töltsük poharakba.
Keverjük el a fahéjat 1 evőkanál cukorral. 200 ml tejet verjünk habosra tejhabosítóval. Tegyük a puding tetejére és szórjuk meg cukros fahéjjal.
Mitől nem lesz a puding "gumis"?
Bármilyen pudingot elkészíthetünk főzőtejszínt hozzáadva, így a puding garantáltan krémes lesz nem pedig „gumis”.
Ez általában nem szerepel a pudingok csomagolásán, pedig egy kis főzőtejszín csodákra képes.
- Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat
- Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat