Adventi időszak a legjobb alkalom finom sült alma és illatos sütemények készítésére.
Édesen az igazi!
Recept és díszítő ötletet adunk sült almára.
Csak kreatívan!
Hogyan készül a sült alma vanília öntettel?
A citromot facsarjuk ki. Az almát mossuk meg és vízszintesen vágjuk le kalapját.
Vájjuk ki az almacsutkát, amihez használhatunk karalábévájót, kanalat. Egyenletesen elosztva csepegtessük az alma belsejére a citromlevet.
Az almát tegyük hőálló edénybe úgy, hogy a kalap részét visszatesszük rá.
Előmelegített sütőben süssük 200 °C fokon 15 percig. Vegyük ki a sütőből és hagyjuk egy kicsit kihűlni.
A tejet keverjük el mézzel és joghurttal, majd adjuk hozzá a vaníliaszósz port és habverővel keverjük krémesre körülbelül 1 perc alatt.
Töltsük az almába a lekvárral elkevert müzlit. A vaníliaszószt tegyük az alma mellé.
- Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat
- Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat