18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Milyen a lakásod? Alakítanál rajta?

Megosztás
Otthon

Milyen színes a lakásod? Alakítanál rajta?  Praktikák és apró trükkök. Megmutatjuk, melyekkel lehet kis befektetés mellett, látványos változásokat élérni otthonunk kicsinosítását illetően. Amikor beköltözünk otthonunknak szánt lakásunkba, mindent szépen eltervezünk, milyen színű legyen a függöny, milyen ülőgarnitúrát képzelünk el, milyen színű kiegészítőkkel szeretnénk díszíteni.  Az évek során észre sem vesszük, mennyi új dolog került be a lakásba ( ajándékba kapott, alkalmi vételként , stb.), és már-már nem is látjuk a fától az erdőt.


Milyen színes a lakásod? Alakítanál rajta?  Praktikák és apró trükkök.

Megmutatjuk, melyekkel lehet kis befektetés mellett, látványos változásokat élérni otthonunk kicsinosítását illetően. Amikor beköltözünk otthonunknak szánt lakásunkba, mindent szépen eltervezünk, milyen színű legyen a függöny, milyen ülőgarnitúrát képzelünk el, milyen színű kiegészítőkkel szeretnénk díszíteni.  Az évek során észre sem vesszük, mennyi új dolog került be a lakásba ( ajándékba kapott, alkalmi vételként , stb.), és már-már nem is látjuk a fától az erdőt.

Pár tipp, melyek alkalmazásával látványos megújulást érhetünk el lakásunk átalakításánál.

Festést nem igénylő változtatások

Cseréld le a szöveteket és virágtartókat!

Igazán látványos hatást tudunk elérni, ha szépen sorra vesszük, a szöveteket a lakásunkban.

Passzol a kanapé a függönyhöz? Illik a sok virágtartócserép például az asztalterítőhöz?

Nem halmozódott fel a lakásban túl sok szín, forma?

Ha már itt olvasgatsz, akkor több mint valószínű, hogy szeretnéd lakásodat megújítani. Kezdjük is el rögtön a virágtartó cserepekkel 

Még mielőtt elmennénk bevásárolni, érdemes kialakítanunk „új” otthonunk új színvilágát. Mintás vagy egyszínű? Amennyiben mintás cserépben gondolkodunk, akkor textíliának érdemes egyszínűt választani és fordítva. Nem nagy beruházás, feltéve, ha nem vagy nővény gyűjtő, hogy az összes cserepet lecseréld 1 fajta kaspóra. Természetesen mindegyik növénynek a maga méretéhez illőt válasszunk. Jó ötlet lehet, ha szépen sorra vesszük mindegyik növényünket, és felírjuk egy papírra, melyik méretű cserépből, mennyit vegyünk. Ma már nagyon szép és igényes magas fényű, vagy matt árnyalatú műanyag kaspókat lehet vásárolni szinte bármelyik barkács áruházban. Természetesen választhatunk drágább kaspókat is, ha pénztárcánk megengedi.   A régi cserepeket tedd megtisztítva egy dobozba, semmiféle képen ne dobd ki. Későbbiekben, ha nem nőtt nagyon a szívedhez, kitűnő lehetőség lesz akár növény szaporításhoz, akár törött cserép pótlásához, de az sem kizárt, hogy valakinek virággal megtöltve szép ajándékká válhat.

Hazaérve neki is állhatunk az új cserepekbe beleültetni, vagy átültetni növényeinket. Amennyiben eddig is jól gondoztuk zöld kedvenceinket, viszonylag hamar végezhetünk is a kaspók kicserélésével. Egyik konténer jöhet a másik után. Tipp  Nem a kaspók cseréjének idejére tettük volna a növény átültetést, akkor most se tegyük, inkább várjuk meg az átültetéséi szezont.

  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat

Otthon

Hirdetés
Hirdetés
Te leszel az első! Ezt még senki nem olvasta!

Iratkozz fel, hogy ezek a cikkek eljussanak hozzád!

Meglepetéssel készülünk neked ünnepek alkalmával!
További információk

Hirdetés

HirdetésNépszerű cikkek