18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Titokzatos UV üzenet

Megosztás
Otthon

(x) A nőknél senki nem ért jobban a fondorlatokhoz, a kártyalapok keveréséhez. Ez így van, amióta nők léteznek a földön. Nem véletlenül áll minden sikeres férfi mögött egy nő. Titkos kapcsolatok, még titokzatosabban szőtt tervek, hogy meghódítsák a férfi szíveket. A nők szinte bármit bevetnek a cél elérése érdekében, ha férfiakról van szó.


(x) A nőknél senki nem ért jobban a fondorlatokhoz, a kártyalapok keveréséhez.

Ez így van, amióta nők léteznek a földön. Nem véletlenül áll minden sikeres férfi mögött egy nő.

Titkos kapcsolatok, még titokzatosabban szőtt tervek, hogy meghódítsák a férfi szíveket.
A nők szinte bármit bevetnek a cél elérése érdekében, ha férfiakról van szó.

Korábbi írásunkban már említettük a „Leveles Levél” misztifikált képességeit, és minket igazol, amikor a 21-ik században ismételten rafinált módszert választhatnak a nők terveik megvalósításához. Ez nem más, mint egy toll, ami UV tintát tartalmaz, és csak UV lámpa fénye alatt tudhatjuk meg az üzenet tartalmát.  Minden férfiben szunnyad a „vadász” ösztön, és hiába a piackutatások, és egyéb elemzések, még mai nap is az a nő a nyerő, akinek szívéhez rögös út vezet. Ők keresték, és keresik a kihívásokat. Az igen az néha nem, és fordítva. Ki érti ezt! Igaz? Most teljesül kívánságuk, mert igencsak fel kell készülniük a titokzatos UV kommunikáció korára, amennyiben el szeretnék nyerni egy huszonegyedik századi nő szívét.

Snassz ma egy cetlire írni telefonszámunkat? Nos, aki igennel felel erre a kérdésre, annak mindenképpen ajánlott ez az új fejlesztés.


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat

Otthon

Hirdetés
Hirdetés
Te leszel az első! Ezt még senki nem olvasta!

Iratkozz fel, hogy ezek a cikkek eljussanak hozzád!

Meglepetéssel készülünk neked ünnepek alkalmával!
További információk

Hirdetés

HirdetésNépszerű cikkek