18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Napsugarak játéka az ablaküvegen

Megosztás
Otthon

(X) Az idő szorít, és nemsokára elérkezik az elkerülhetetlen, amikor is a háziasszonyoknak szembesülniük kell a téli hónapok után bepiszkolódott ablakaikkal. Szinte minden nő rémálma, mikor az ablakpucolás fogalma előtérbe helyeződik. Húzzuk, halogatjuk, és végül nekilátunk. De hogyan? Mit rejt lakásunkon belül az ablakkeret aljára rakódott pára? Világosabbnak tűnhet otthonunk ablaktisztítás után?


(X)

Az idő szorít, és nemsokára elérkezik az elkerülhetetlen, amikor is a háziasszonyoknak szembesülniük kell a téli hónapok után bepiszkolódott ablakaikkal. Szinte minden nő rémálma, mikor az ablakpucolás fogalma előtérbe helyeződik. Húzzuk, halogatjuk, és végül nekilátunk. De hogyan? Mit rejt lakásunkon belül az ablakkeret aljára rakódott pára? Világosabbnak tűnhet otthonunk ablaktisztítás után?

Sok kérdés felmerül, melyekre talán nem is gondolunk, pedig életünk részeként hatással vannak egészségünkre, közérzetünkre, és nem utolsó sorban, gyönyörű látványt nyújt egy csillogóan tiszta ablak.

Hogyan álljunk neki? Szerezzünk be jó sok takarítóeszközt, lehúzót, tisztítószert?

Mi most egy olyan módszert mutatunk be, amihez nem kellenek vegyszerek, speciális eszközök, mégis higiénikus, gyors, tökéletes végeredményt biztosít.

Mindenki tudja, hogy a forró gőznél nincsen jobb fertőtlenítő. Ez a gőz lehet segítségünkre tavaszi ablaktisztításunknál, akár tavaszi nagytakarítás alkalmával is, mégpedig úgy, hogy létezik egy hatalmas erővel bíró háztartási gép.

Sokan azért vásárolnak gőzgépet, mert nem szeretnének a jövőben vegyszert használni, mert pl. kisgyermekük van, vagy allergiásak lettek, esetleg bőrük az erős vegyszereket nem bírja. Egy gőzgép megvásárlása számos kérdést vet fel, úgy, mint kihasználhatóság, a gép márkája, ár érték arány, a géphez kapott alap felszerelés, illetve a megvásárolható kiegészítők.

Miért hatékony?

Mindenki előtt bevillan az a kép, amikor a végeredményt nézve, szinte mindig találunk valamilyen foltot az üvegen, sosem tökéletes igazán. Ennek vége! Egyszerűen fújjuk át az üveget gőzzel, majd húzzuk le a lehúzó fejjel. És készen is van. Egy normálméretű ablakkal végezhetünk kívül-belül 10 perc alatt.

Mikor tökéletes az eredmény?

Gőzgép vásárlásánál azt várjuk, hogy már az első takarítás után minden tiszta és csillogó lesz, mint a reklámokban: a csempe fehér fugája ismét fehér lesz, a konyhában a zsírfoltok, a fürdőszobában a penészfoltok eltűnnek, az ablakok csík és foltmentesen lesznek tiszták….
Igen, ez valóban elérhető. Bár sok háztartásban, talán csalódást okoz, hogy az első használatkor nem kapják azt, ami a reklámokban látható. Javulás a 3.-4. használat után látható, mert addigra a korábbi tisztítószerek nyomai is eltűnnek.

Érezni fogjuk, amikor a törlőronggyal áttöröljük az üveget, hogy hol nem csúszik simán a rongy. Ott még korábbi tisztítószer lerakódás van. Fújjuk át megint gőzzel, majd húzzuk le.

Csak gőzt használva, későbbi ablaktisztításnál ezzel a jelenséggel már nem fogunk találkozni. Ettől fogva, már csak az alap tisztaságot kell fenntartanunk a kedvenc gőzgépünk segítségével.

Tipp

Mosás, teregetés alkalmával a pára lecsapódik az üvegeken, ami végezetül az ablakkeret aljára csorog. Itt fejlődhetnek különböző penészgombák, amik kifejezetten nedves környezetben érzik jól magukat. A gőz őket is elpusztítja.

Világosság

Igenis sokat számít egy kristálytiszta ablak otthonunk fényviszonyainál. Sötét, félhomályos otthonban közérzetünk romlik, energiaszintünk pedig lecsökken, fáradtak leszünk. Élvezzük a nap első sugarait.

A gőzzel történő takarítás egy életforma, amit meg kell szokni.

A gőztisztító nem csak praktikus, egészséges, emellett sok pénzt meg is takarít nekünk!

Extra Tipp:

Kisgyermekek: Különösképpen a kisgyermekek szeretnek a szájukba venni mindet. Tehát potenciálisan allergiát okozó vegyszer maradékok kerülhetnek a gyermekek szervezetébe. A gőztisztítással megvédi magát és a családját, mert a gőztisztító nem hagy vegyszermaradékot hátra a felületeken, ellenben a vegyszerekkel.

Egy jó gőzgép nem csak ablaktisztításra használható. Számos funkciójával sokrétű felhasználási lehetőséget biztosít a mellette szóló nyomós érvekkel:

  • A gőztisztító teljesen környezetbarát – vegyszermentes tisztítás csekély vízfelhasználás mellett.
  • A gőztisztítóval higiénikusan tiszta – még a nehezen hozzáférhető helyeken is, elpusztítja a háztartásban előforduló baktériumok 99,99%-t.
  • A gőztisztítóval könnyebb – hiszen nincs szükség súrolásra és polírozásásra.
  • A gőztisztítóval egészségesebb – mert a tisztítás vegyszer nélkül történik.
  • A gőztisztító sok helyen bevethető – a konyha, a fürdőszoba vagy az ablakok tisztításához, továbbá vasaláshoz és textilápoláshoz.
  • A gőztisztítóval időt takarít meg – mert a tisztítás gyorsabban megy.
  • A gőztisztítóval pénzt takarít meg – mivel nincs szüksége tisztítószerekre.
  • A gőztisztító nem hagy hátra vízkőlerakodást – mert a gőz előállítása közben a vizet ásványi anyag mentesíti.

Nézze meg használat közben is a Kärcher gőztisztítót!

 

Amennyiben elnyerte tetszését, 14 napos, 100% pénzvisszafizetési garanciával rendelheti meg a készüléket.

(x)


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat

Otthon

Hirdetés
Hirdetés
Te leszel az első! Ezt még senki nem olvasta!

Iratkozz fel, hogy ezek a cikkek eljussanak hozzád!

Meglepetéssel készülünk neked ünnepek alkalmával!
További információk

Hirdetés

HirdetésNépszerű cikkek