18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Mozaik darabról darabra – Csináljuk magunk

Megosztás
Otthon

Forgatjuk, illesztjük, variáljuk, és a végén egy csodaszép színes dolgot kapunk. És mindezt saját magunk készíthetjük el. Ezzel a módszerrel elég egy abszolút egyszerű kiegészítőt vennünk, ami nem kerül vagyonokba, és mi magunk választhatjuk ki, hogy lakásunk színeihez, mi illik. Most mutatunk pár tippet, hogyan készítsünk saját kezűleg mutatós holmikat, melyek vetekedhetnek a méregdrága enteriőrökkel is. Tipp Összetört kerámiákat sem kell a szemétbe dobni, mert hasznosíthatjuk őket. 


Forgatjuk, illesztjük, variáljuk, és a végén egy csodaszép színes dolgot kapunk. És mindezt saját magunk készíthetjük el. Ezzel a módszerrel elég egy abszolút egyszerű kiegészítőt vennünk, ami nem kerül vagyonokba, és mi magunk választhatjuk ki, hogy lakásunk színeihez, mi illik.

Most mutatunk pár tippet, hogyan készítsünk saját kezűleg mutatós holmikat, melyek vetekedhetnek a méregdrága enteriőrökkel is.

Tipp

Összetört kerámiákat sem kell a szemétbe dobni, mert hasznosíthatjuk őket. 

Először egy lapra téve tervezzük meg a mintát. Forgassuk a darabokat, nézzük meg, hogyan illeszkednek optimálisan.

Tipp

Szögletes üvegdarabokat is használhatunk. Amennyiben a méretét jól választjuk meg az üvegdaraboknak, úgy egy ívelt mintás fém tálalóra is felragaszthatjuk őket.

Tipp

Mivel ragasszuk?

Használhatunk dekor gipszet, vagy speciális dekor fúga anyagot. A ragasztóanyagok leírásában pontosan szerepelnek a helyes arányok. Csipesszel megfogva a színes köveket, üvegdarabokat, mártsuk a ragasztóba, és illesszük a helyére.

Tipp

És vannak a kerek kövek is. Színesek, formásak és csodaszépek, ezekből is fantasztikus alkotásokat készíthetünk.


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat

Otthon

Hirdetés
Hirdetés
Te leszel az első! Ezt még senki nem olvasta!

Iratkozz fel, hogy ezek a cikkek eljussanak hozzád!

Meglepetéssel készülünk neked ünnepek alkalmával!
További információk

Hirdetés

HirdetésNépszerű cikkek