18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Színek és sablonok

Megosztás
Otthon

Készítsünk magunk műalkotásokat! Nem is gondolnánk, pár aprósággal mennyire meg tudunk változtatni dolgokat otthonunkban. Játszunk a színekkel, készítsünk sablonokat. Most adunk pár tippet, hogyan lehet egyszerűen, érdekes műalkotásokat készíteni. Kiváló szórakozás lehet az egész családnak, kezdve a kicsiktől, egészen az idősekig. Egy délutánt rászánva, rá sem fogunk ismerni otthonunkra. Mi kell hozzá? ecset festék sablonhoz ragasztható egyszínű fólia Mutatunk olyan alkotást is, amihez varró tudomány szükséges.


Készítsünk magunk műalkotásokat!

Nem is gondolnánk, pár aprósággal mennyire meg tudunk változtatni dolgokat otthonunkban. Játszunk a színekkel, készítsünk sablonokat. Most adunk pár tippet, hogyan lehet egyszerűen, érdekes műalkotásokat készíteni. Kiváló szórakozás lehet az egész családnak, kezdve a kicsiktől, egészen az idősekig. Egy délutánt rászánva, rá sem fogunk ismerni otthonunkra.

Mi kell hozzá?

  • ecset
  • festék
  • sablonhoz ragasztható egyszínű fólia

Mutatunk olyan alkotást is, amihez varró tudomány szükséges.

Kezdhetjük is!


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat

Otthon

Hirdetés
Hirdetés
Te leszel az első! Ezt még senki nem olvasta!

Iratkozz fel, hogy ezek a cikkek eljussanak hozzád!

Meglepetéssel készülünk neked ünnepek alkalmával!
További információk

Hirdetés

HirdetésNépszerű cikkek