A Camembert sajtot sokan szeretik.
Sütve, panírozva, esetleg csak úgy önmagában?
Mit tegyünk mellé vagy bele?
Most mutatunk egy finom variációt mézzel és hagymás almával.
Trükköt is mutatunk, hogyan lehet sütéshez felhasználni a sajt eredeti csomagolását.
Így lesz tökéletes az alkotás.
Melegítsük elő a sütőt 200 °C fokra. Csomagoljuk ki a sajtot, vegyük le a papírcsomagolást, majd tegyük vissza a doboz alsó részébe a sajtot.
Tegyük tepsibe fadobozával együtt a sajtot, süssük 10-12 percig. A 7-8 percnél vágjuk be késsel a közepét.
Tisztítsuk meg a kakukkfüvet, csepegtessük le, szedjük le a leveleit. Pucoljuk meg a hagymát, és vágjuk vékony karikákra. Az almát szintén mossuk meg, negyedeljük, távolítsuk el a csuma részét, végül vágjuk apró darabokra.
Melegítsük fel az olíva olajat serpenyőben, és pirítsuk meg először rajta a hagymát, majd adjuk hozzá az almát. Amikor megpirult, öntsük rá a mézet, szórjuk rá a kakukkfű leveleit, és forraljuk össze.
Vegyük ki a sütőből a sajtot, és tálaláskor, még melegen öntsük rá a mézes szószt.
- Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat
- Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat