18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Gondolkodtál már az autód feldíszítésén?

Megosztás
Otthon

(x) Egy hétköznapi, átlagos kocsit néhány vidám, színes matrica igen feltűnővé és jókedvűvé tud varázsolni, de ezzel probléma is lehet. Biztosan láttál már lekopott, kifakult "Baby on board" matricákat autók hátulján. Ezek a matricák inkább csúnyák, ráadásul a ragasztó miatt az autód fényezését is tönkre tudják tenni. Mégis, mi a megoldás a kompromisszumok nélküli matricázásra? A MágnesMatrica!


(x) Egy hétköznapi, átlagos kocsit néhány vidám, színes matrica igen feltűnővé és jókedvűvé tud varázsolni, de ezzel probléma is lehet.

Biztosan láttál már lekopott, kifakult "Baby on board" matricákat autók hátulján. Ezek a matricák inkább csúnyák, ráadásul a ragasztó miatt az autód fényezését is tönkre tudják tenni.

Mégis, mi a megoldás a kompromisszumok nélküli matricázásra?

A MágnesMatrica!

Képzelj el egy vékony gumilapot, amibe gyártás közben nagyon finom mágnesport kevertek. Az egyik felére kerül az a fólia, amire előzőleg a digitális képet nyomtattuk, majd egy UV szűrő réteggel biztosítjuk, hogy a napfény ne tegye tönkre a színeket. A következő rajzon láthatod, hogyan épülnek egymásra a rétegek:

Az így készült mágneses matricákat ragasztó nélkül azonnal felillesztheted az autódra, és egy pillanat alatt bármikor le is tudod venni. Természetesen korlátlan számban vissza tudod helyezni, vagy éppen átrakni máshova. A nap nem fakítja ki a színeit, az eső nem tesz kárt benne, és 150 km/órás sebességig az autó bármelyik vas tartalmú felületén megmarad.

Ezt az anyagot idáig taxisok és vállalkozások használták reklámozásra, de már Te is élvezheted az autós matricákat megkötések nélkül!

Megnyílt a MatricaMágnes.hu, ahol bármilyen ábrát, mintát, akár a gyermeked arcképéval ellátott egyedi "Baby on board" mágnesmatricát kérhetsz fotó minőségben! A tervezés teljesen ingyen van, minimális megrendelhető mennyiség nincsen, és az ára is nagyon vonzó. A következő képen látható autón 15 x 12 centis pillangók csak 810 Forintba kerülnek.

Látogasd meg májusban a MatricaMágnes.hu-t, mert ha rendeléskor a "noivilag" kuponkódot beírod, 15% kedvezményt kapsz bármelyik mágnesmatrica árából, amit megrendelsz.

Kattints ide, és olvasd el, hogyan tudod ingyen megterveztetni a mágneses srácokkal álmaid autómatricáját:

MatricaMágnes.hu - Terveztess Ingyen!


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat

Otthon

Hirdetés
Hirdetés
Te leszel az első! Ezt még senki nem olvasta!

Iratkozz fel, hogy ezek a cikkek eljussanak hozzád!

Meglepetéssel készülünk neked ünnepek alkalmával!
További információk

Hirdetés

HirdetésNépszerű cikkek