18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Fahéjas sütemény karácsonyfa formaként

Megosztás
Konyha

Első pillantásra megtetszett? Sokan szeretnek aranyos süteményeket készíteni ünnepek alkalmával, és ez a megoldás egy igazi különlegesség lehet. Nem is igazán a tészta és a havas bevonat milyensége a lényeg, mármint, hogyan készíthető el, hanem az ötlet. Ilyen karácsonyfát készíthetünk szinte bármilyen fajhéjas tészta alapból. Linzer tésztája, mézeskalács, esetleg sütés nélkül elkészíthető „kókuszgolyó” alapból.


Első pillantásra megtetszett?

Sokan szeretnek aranyos süteményeket készíteni ünnepek alkalmával, és ez a megoldás egy igazi különlegesség lehet.

Nem is igazán a tészta és a havas bevonat milyensége a lényeg, mármint, hogyan készíthető el, hanem az ötlet.

Ilyen karácsonyfát készíthetünk szinte bármilyen fajhéjas tészta alapból. Linzer tésztája, mézeskalács, esetleg sütés nélkül elkészíthető „kókuszgolyó” alapból.

A hó imitálásához használhatunk mályvacukrot, amit megolvasztunk, és úgy csurgatjuk a virág alakú süteménylapok közé, vagy használhatunk hozzá cukormázat is.

Kinek, melyik szimpatikusabb.

Mindenki maga dönti el, milyen magas legyen a karácsonyfa sütemény.

A lényeg, hogy különböző méretű virágokat szaggassunk ki, és legalulra kerüljön a legnagyobb, míg legfelülre a legkisebb.

Annyira aranyosak ezek a karácsonyfák.

Kis műalkotások!

Hogyan készül a karácsonyfa sütemény?

Hogyan készíthetek mályvacukrot?


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat

Konyha

Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés


Népszerű cikkek