18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Pecsétek mintázók - Saját kis nyomdánk

Megosztás
Otthon

Csak körül kell nézni otthon, és biztosan találunk olyan tárgyakat, melyek új mintázattal tökéletesen illenének lakásunk stílusához. Körülnézhetünk a konyhában, gombos dobozunkban, mert találhatunk olyan eszközöket, melyekkel remek mintákat készíthetünk. Ezekből akár bélyegzőt is készíthetünk, ami nem csak saját felhasználásra készülhet, hanem ajándékként is.


Csak körül kell nézni otthon, és biztosan találunk olyan tárgyakat, melyek új mintázattal tökéletesen illenének lakásunk stílusához. Körülnézhetünk a konyhában, gombos dobozunkban, mert találhatunk olyan eszközöket, melyekkel remek mintákat készíthetünk.

Ezekből akár bélyegzőt is készíthetünk, ami nem csak saját felhasználásra készülhet, hanem ajándékként is.


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat

Otthon

Hirdetés
Hirdetés
Te leszel az első! Ezt még senki nem olvasta!

Iratkozz fel, hogy ezek a cikkek eljussanak hozzád!

Meglepetéssel készülünk neked ünnepek alkalmával!
További információk

Hirdetés

HirdetésNépszerű cikkek