18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Stancolás, lyukasztás, díszítés otthon

Megosztás
Otthon

Ezzel az apró szerkezettel, nem is gondolnánk, miket készíthetünk mi magunk egy szép hétvégi napon, amikor szeretnénk kikapcsolódni. Most bemutatunk néhány kreatív ötletet, melyekkel dísztárgyakat, ajándékokat, papír dekorációkat készíthetünk még gyerekekkel együtt is. Pár apró kellék kell csak, hobby boltban mindent megtalálunk, amire szükségünk lesz. A motívumokat és mintákat még a legegyszerűbb tárgyakra is elkészíthetjük. Nem csak papírból, hanem öntapadó fóliából és ostyából is mutatunk tippeket.


Ezzel az apró szerkezettel, nem is gondolnánk, miket készíthetünk mi magunk egy szép hétvégi napon, amikor szeretnénk kikapcsolódni.

Most bemutatunk néhány kreatív ötletet, melyekkel dísztárgyakat, ajándékokat, papír dekorációkat készíthetünk még gyerekekkel együtt is. Pár apró kellék kell csak, hobby boltban mindent megtalálunk, amire szükségünk lesz.

A motívumokat és mintákat még a legegyszerűbb tárgyakra is elkészíthetjük. Nem csak papírból, hanem öntapadó fóliából és ostyából is mutatunk tippeket.


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat

Otthon

Hirdetés
Hirdetés
Te leszel az első! Ezt még senki nem olvasta!

Iratkozz fel, hogy ezek a cikkek eljussanak hozzád!

Meglepetéssel készülünk neked ünnepek alkalmával!
További információk

Hirdetés

HirdetésNépszerű cikkek