18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Szüreti teríték ötletek

Megosztás
Otthon

A bor maga is egy alkotás, ezért megilleti, különösen szüret idején, hogy vacsorához, szüreti összejövetelhez a terítéket igazán különleges stílussal készítsük barátaink fogadására. Édes szőlő és finom borok, ebben az időszakban különös figyelmet kapnak. Most bemutatunk ötleteket, melyekkel otthonunkat borozó hangulattal egészíthetjük ki, nem is akárhogyan. Szüret alkalmából sokszor kapcsolódik borkóstoló is a programhoz.


A bor maga is egy alkotás, ezért megilleti, különösen szüret idején, hogy vacsorához, szüreti összejövetelhez a terítéket igazán különleges stílussal készítsük barátaink fogadására.

Édes szőlő és finom borok, ebben az időszakban különös figyelmet kapnak.

Most bemutatunk ötleteket, melyekkel otthonunkat borozó hangulattal egészíthetjük ki, nem is akárhogyan.

Szüret alkalmából sokszor kapcsolódik borkóstoló is a programhoz.

Apró finom falatok, rusztikus ételek, és az elmaradhatatlan virágok, mint például a lila hortenzia, szőlőlevél, mind megjelennek a szalvétán, kiegészítőkön, terítőn.

Egy szép gyertyát se felejtsünk el az asztalra tenni, mert ez koronázza majd meg a hangulatot, és fényénél még csillogóbbak lesznek a borok.


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat

Otthon

Hirdetés
Hirdetés
Te leszel az első! Ezt még senki nem olvasta!

Iratkozz fel, hogy ezek a cikkek eljussanak hozzád!

Meglepetéssel készülünk neked ünnepek alkalmával!
További információk

Hirdetés

HirdetésNépszerű cikkek