18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Henryx City a Magyar vadnyugat

Megosztás
Utazás

Császáron jártunk már nem először, és úgy gondoljuk be kell mutatnunk-e remekbe szabott vadnyugati birodalmat. Az egész vadnyugati terület egy gyerekkori álom beteljesülése, és immáron valóságos mesevilág. Az indián rezervátumtól a gőzmozdonyig mindent megtalálunk, ami csak a vadnyugati hangulatot idézi. Van itt bár a bárzongorával, és az 1800-as évek vadnyugati hangulatával fűszerezett mesterien elkészített kis város. Megtaláljuk a BANK feliratot, és a kis város közepén az akasztófát is. 


Császáron jártunk már nem először, és úgy gondoljuk be kell mutatnunk-e remekbe szabott vadnyugati birodalmat.

Az egész vadnyugati terület egy gyerekkori álom beteljesülése, és immáron valóságos mesevilág.

Az indián rezervátumtól a gőzmozdonyig mindent megtalálunk, ami csak a vadnyugati hangulatot idézi. Van itt bár a bárzongorával, és az 1800-as évek vadnyugati hangulatával fűszerezett mesterien elkészített kis város. Megtaláljuk a BANK feliratot, és a kis város közepén az akasztófát is. 

A látogató ámulatba esik amint belép a területre.Itt nem fognak borsos belépőket szedni, ennek ellenére ha szépen kéred megfoghatsz egy eredeti coltot, és vaktölténnyel még lőhetsz is.

A területen western múzeum is van csupa különleges dologgal, de ezekről nem árulunk el többet.

Mivel nincs belépő, ezért igyál bátran a bárban, és egy kis borravalót azért adj, mert a deszka sokba kerül, és nem semmi ezt az egészet karbantartani.

Halkan súgom meg, hogy láttunk adománygyűjtő dobozt, amibe ha jól érezted magad dobhatsz pár Forint aprót. 

Szeretjük ezt a helyet, és szinte barátunknak tudjuk a mindig nyugodt, és segítőkész Henriket. 

Henrik a tulajdonos, és a helyi Serif egyben. Hogy miért mondom ezt? Majd meglátjátok!

Időben, amit eltölthettek nála akár lovaglással, akár egy finom vadnyugati ebéddel 3-4 óra minimum. Annyi a látnivaló a bárban, hogy úgy éreztük, mintha megállt volna az idő, és szívesen táncoltunk volna a country zenére, ami mindig szól.

Az időnk véges, ezért búcsúzni kellett. Útravalónak kaptunk Henriktől egy-egy eredeti Henryx City dollárt, és élményekkel teli indultunk vissza a főváros felé.

Forrás: Tesztvilág


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat