18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Ajándék, gyanta, árcédula, sebbenzin?

Megosztás
Otthon

Furcsának tűnhet ez a három dolog, különösen egy cikkben említve. Viszont összekapcsolódnak, és nagyon hasznos tippeket adunk most mindenki számára, amennyiben: Szokott ajándékot vásárolni Otthon használ gyantát szőrtelenítéshez Igényes a kezéből kikerülő dolgokkal kapcsolatban Ajándékok A legtöbb esetben a megvásárolt terméken megtalálható az árcédula, amit csak különös erőfeszítésekkel tudunk eltávolítani, ráadásul, nem mindig sikerrel. Esetenként a ragasztó ott marad a könyvön, bögrén, szépségápolási terméken.


Furcsának tűnhet ez a három dolog, különösen egy cikkben említve.

Viszont összekapcsolódnak, és nagyon hasznos tippeket adunk most mindenki számára, amennyiben:

  • Szokott ajándékot vásárolni
  • Otthon használ gyantát szőrtelenítéshez
  • Igényes a kezéből kikerülő dolgokkal kapcsolatban
Ajándékok

A legtöbb esetben a megvásárolt terméken megtalálható az árcédula, amit csak különös erőfeszítésekkel tudunk eltávolítani, ráadásul, nem mindig sikerrel. Esetenként a ragasztó ott marad a könyvön, bögrén, szépségápolási terméken.

Van, aki fekete filctollal satírozza ki az ár helyét, hogy így tüntesse le. Nem túl esztétikus, de jobb, mintha látható maradna az ajándékon.

Ugye milyen csúnya?

Tipp

Ajándékon sose felejtsük rajta az árcédulát, mert nem illendő.

 

 

Gyantázás

Otthon használatos gyantázó készülékek esetén, de a hagyományos gyantára is igaz, hogy bőrünkre ragadva, szinte semmivel nem tudjuk eltávolítani.

Próbálkozhatunk meleg vízzel, ami felpuhítja, krémekkel, olajokkal, melyek elválasztják egy részét bőrünktől, de igazán egyik módszer sem hatékony.

Sebbenzin

Ez a nem túl kellemes szaggal bíró készítmény amilyen büdös, annyira hatékony a ragasztókkal és a gyantával szemben.

Tipp

Vattapamacsra öntve, már kis mennyiségben is képes eltávolítani a ragasztó maradványokat szinte bármilyen felületről. Igen, még a könyv borítójáról is. És mindezt kapargatás, és sérülésmentesen.

De bőrünkről is leoldja a gyanta maradványait.

Fontos!

Csakis egészséges bőrfelületen alkalmazzuk! Frissen gyantázott területre ne kenjük, mert ott még a gyantalehúzó papírt igénybe vehetjük. Ujjak végén, asztalról, ahova a gyantapapírt helyeztük viszont tökéletes megoldás a sebbenzin.

Tipp

Akár már most is nekiállhatunk otthonunkban átnézni kedvenc tárgyainkat, és leszedni róluk a ragasztómaradványokat. Még a cellux nyomait is eltünteti.

Tipp

Szülinapok, karácsony alkalmával előszeretettel díszítjük otthonunkat lufikkal, füzérekkel, melyeket sokszor cellux-al rögzítünk ajtókra, ablakkeretekre. Ezekkel a ragacsokkal szemben is hatékony a sebbenzin és nem oldja le a festéket.

Tipp

Először mindig kis felületen próbáljuk ki, és csak ez után használjuk nagyobb területen. 


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat

Otthon

Hirdetés
Hirdetés
Te leszel az első! Ezt még senki nem olvasta!

Iratkozz fel, hogy ezek a cikkek eljussanak hozzád!

Meglepetéssel készülünk neked ünnepek alkalmával!
További információk

Hirdetés

HirdetésNépszerű cikkek