18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Kényeztessük párunkat

Megosztás
Egészség

Az ellazulás és meghittség percei. Többször feltesszük magunknak a kérdést – Mivel adhatnánk többet kedvesünknek? Az érzelmeket leginkább nem tárgyakban közvetíthetjük kedvesünk felé, hanem tettekkel, gesztusokkal, apró figyelmességekkel.


Az ellazulás és meghittség percei. Többször feltesszük magunknak a kérdést – Mivel adhatnánk többet kedvesünknek?

Az érzelmeket leginkább nem tárgyakban közvetíthetjük kedvesünk felé, hanem tettekkel, gesztusokkal, apró figyelmességekkel.

És a férfiak, még ha nem is tudatosan, de tudat alatt igénylik-igényelnék a nőktől a kényeztetést.

Minden este együtt fekszünk le aludni, minden reggel együtt ébredünk, nap közben dolgozunk, ezt nevezhetjük egy fajta monotonitásnak is. A maradék szabadidőben szinte alig jut idő egymásra. Sok kapcsolat ilyenkor éli át a legnagyobb megpróbáltatásokat. Elérkeztek a szürke hétköznapok.

Kapcsolataink elején beleadunk mindent, hogy változatossá, élményekben gazdaggá, sok oldalunkat megmutatva nyerjük el egy férfi szívét.

Eljön az idő, amikor a kapcsolat átlép egy másik szintre, és nem feltétlenül az otthontól távol töltött programok jelentik a kikapcsolódást. Sok esetben kifejezetten megterhelő egyesek számára a folyamatos, szinte már kényszeresen gyártott programokon való részvétel, és az ott elvárt viselkedésnek megfelelés.

A hétköznapokra is ki kell találni valamit, méghozzá ha lehet, gazdagítsuk párunkat és saját magunkat is egy meghitt pillanattal, amikor csak egymásra figyelünk.

Mi lehet az?

Természetesen nem arra az életképre gondolunk, amikor egymással szemben ülve elmondjuk párunknak, hogy mennyire szeretjük.

Ajánljuk fel partnerünknek egy semmi mással nem pótolható ellazulás lehetőségét.

Nem sok előkészületre van szükségünk, és garantáltan partnerünk szava is el fog állni. Nem fér kétség hozzá, és 100%-ban biztosak lehetünk a válaszban is. IGEN!

Szerezzünk be masszázs olajat.  Ezt megtehetjük munkából hazafelé menve bármelyik drogériában is, vagy amennyiben nem bízunk bennük, úgy gyógyszertárakban is számos termék közül válogathatunk. Mondjuk el akár az eladónak, vagy a patikusnak, milyen célra keressük a számunkra megfelelő masszázs olajat.

Ezek az ellazulást segítő masszázs olajok szinte kivétel nélkül természetes anyagokat tartalmaznak. Ellazulásunkban segíthet a rózsafaolaj, klementin illóolaj, és bőrünket puhító mogyoróolaj.

Mindenki saját maga dönti el, szerette melyik testrészét masszírozza. Megkérdezésünk alapján a férfiak többsége, ha csak és kizárólag „gyógyító” jellegű, regeneráló masszázsról van szó, akkor a következő testrészeket részesítik előnyben:

Pár tipp

Nyak – csuklyás izom

Nap közben felgyülemlett stressz miatt először a váll, a nyak és környékén feszülnek meg izmaink. A feszülés következménye hasonlít az izomlázhoz, ami múlni nem akaró fájdalmat jelent.

Hát és a lapockák környéke

Egyes esetekben a lapocka körül még apró csomókat is felfedezhetünk, melyek szintén a stressztől, idegességtől, és nem utolsó sorban egy rossz tartástól alakulnak ki. Rossz tartás még ülő munkát végzők között is kialakulhat ( Életkép: Számítógép előtt ülve, nézzük meg, miközben az egeret használjuk, milyen kitekeredett pozícióban ülünk).

Az esetek nagy többségében nem egyenes háttal, kihúzva magunkat dolgozunk végig egy munkanapot. Hajlamosak lehetnek ezekre a csomókra azok is, akik napi rendszerességgel sokat vezetnek, és vezetés közben karfán támasztják meg karjukat, sokszor saját magukat is.

Az itt keletkezett csomók alattomosan sugároznak ki a derekunkba, és sokan nem is tudják, hogy adott esetben nem is a derekuk fáj. A fájdalom csak ott jelentkezik, de az ok a lapocka környékén keresendő.

Ezeket a csomókat masszírozzuk 1-2 percig, amíg bemelegszenek. Rendszeres masszírozás hatására szépen lassan elfognak tűnni.

Derék

Mivel a derekunkban érzett fájdalom az esetek nagy többségében nem is onnan ered, így maximum egy kellemes érzés, ami szintén boldogságot jelent kedvesünknek.

Combok, vádli – Achilles-ín

A comb masszírozása egészen a bokáig, melynek hátsó részén található az Achilles-ín, olyan katartikus élményt nyújthat, mint a váll masszírozása.

A combban is felfedezhetünk csomókat, és ezeknél a csomóknál is ugyan azt az eljárást kövessük, mint a háton fellelhető csomóknál.

Amennyiben mindkét helyen egyszerre alakult ki csomó, úgy joggal feltételezhetjük, hogy a kettő szoros összefüggésben áll egymással, és a két behatárolt terület között jelentkezik valahol a fájdalom. Amint az egyik csomót eltűntetjük, észrevehetjük amint a másik is elkezd összezsugorodni, majd véglegesen felszívódik. Amint ezt az állapotot elérjük (napi rendszeres masszírozás estén 1-2 hét), megszűnik mindenfajta fájdalomérzetünk is.

Talp

Nem kell talpmasszőri végzettség, és nem kell különösebb felkészültség sem párunk talpának masszírozásához. Ujjbegyünkkel aprólékosan nyomogassuk, és masszírozzuk a talpat, akár körkörösen, akár átölelve az egész lábfejet. Az olaj nagy segítségünkre van, mert kezünk lágyan siklik a bőrfelületen.

Extra tipp

Négy ujjunkat illesszük partnerünk lábujjainak hajlatához és le-föl mozgatva, néha enyhe, rövid nyomással masszírozzuk meg a lábujjak hajlatát. Nagyon fogja élvezni.

Masszázst csak akkor gyakoroljuk párunkon, amennyiben semmilyen orvosi ellenjavallat nem tiltja.


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat

Egészség

Hirdetés
Hirdetés
Te leszel az első! Ezt még senki nem olvasta!

Iratkozz fel, hogy ezek a cikkek eljussanak hozzád!

Meglepetéssel készülünk neked ünnepek alkalmával!
További információk

Hirdetés

HirdetésNépszerű cikkek