18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Gyógymódok házilag

Megosztás
Egészség

Mi ugraszt ki gyorsan hideg reggeleken az ágyból? Hogyan telhetünk meg frissességgel percek alatt? Rövid testmozgás és egy üdítő masszázs saját magunknak. Álljunk egyenesen, nyújtsuk ki karjainkat előre, és jobb kezünkkel masszírozzuk át bal vállunkat és teljes karunkat, kívül és belül is, majd fordítva. Folytassuk mellkasunkkal és hasunkkal, végezetül lábainkkal. Egy gyors masszírozás, és perceken belül megtelnek vérrel testrészeink. Vérkeringésünk felgyorsul. Akkor mondhatjuk sikeresnek reggeli masszázsunkat, ha bizsergést érzünk.


Mi ugraszt ki gyorsan hideg reggeleken az ágyból?

Hogyan telhetünk meg frissességgel percek alatt?

Rövid testmozgás és egy üdítő masszázs saját magunknak.

Álljunk egyenesen, nyújtsuk ki karjainkat előre, és jobb kezünkkel masszírozzuk át bal vállunkat és teljes karunkat, kívül és belül is, majd fordítva.

Folytassuk mellkasunkkal és hasunkkal, végezetül lábainkkal.

Egy gyors masszírozás, és perceken belül megtelnek vérrel testrészeink.

Vérkeringésünk felgyorsul.

Akkor mondhatjuk sikeresnek reggeli masszázsunkat, ha bizsergést érzünk.

Egy bögre meleg kakaó is segít az ébredésben.


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat

Egészség

Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés


Népszerű cikkek