18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Fiú vagy lány lesz a baba? – A kínai fogantatás naptár elárulja

Megosztás
Egészség

Fiú vagy lány? "Nem az a lényeg, hogy milyen nemű lesz a baba, hanem az, hogy egészséges legyen." Azért nem árt előre tudnia a szülőknek, hiszen a baba megérkezéséig rengeteg a tenni való, és egy kislányt mégsem öltöztethetünk kék színű ruhákba vagy fordítva. Ez egy érdekes naptár, ami 85% pontossággal megmutatja, milyen nemű lesz kisbabánk. Sokszor a baba ultrahangos vizsgálat alatt nem mutatja meg magát annyira, amennyire a szülők szeretnék. Nem probléma.


Fiú vagy lány?

"Nem az a lényeg, hogy milyen nemű lesz a baba, hanem az, hogy egészséges legyen."

Azért nem árt előre tudnia a szülőknek, hiszen a baba megérkezéséig rengeteg a tenni való, és egy kislányt mégsem öltöztethetünk kék színű ruhákba vagy fordítva.

Ez egy érdekes naptár, ami 85% pontossággal megmutatja, milyen nemű lesz kisbabánk.

Sokszor a baba ultrahangos vizsgálat alatt nem mutatja meg magát annyira, amennyire a szülők szeretnék.

Nem probléma.

Az sem baj, ha nem tudjuk a pontos fogantatás dátumát, mert csak rá kell néznünk a naptárra.

Ez a naptár már a 13. század előtt létezik a kínai orvoslásban, melyet kínai tudósok fejlesztettek ki.

A naptár két adat ismerete mellett is megmutatja, milyen nemű lesz a kisbaba.

Csak az anya életkorára és a fogantatás hónapjára van szükségünk.

Fontos!

Az anya életkorát a Hold naptár szerint számítjuk, ami azt jelenti, hogy az eredeti életkorhoz még 9 hónapot hozzá kell adni!

Az eredmény kékkel és rózsaszínnel jelöltek. Kék estén fiú, rózsaszín esetén lány.

Mennyire megbízható a kínai fogantatás naptár?

Nagyon furcsának és egyszerűen hangzik, ugye?

Egy észak-amerikai tanulmány is megerősíti, hogy ez a naptár 85% pontossággal tényleg képes megmutatni a születendő baba nemét.

Modern tanulmányok azonban rámutattak, hogy genetikai és más mesterséges beavatkozás hatására a naptár nem képes megmutatni a baba nemét.

Érdekesség még kutatások terén, hiszen ez a téma is sokakat érdekel, hogy ha az anya fogantatás előtt több hónapon keresztül alacsony kalóriatartalmú ételeket fogyaszt, akkor nagy az esély, hogy kislány lesz a baba neme.

Szintén érdekesség, miszerint sokkal több fiú fogan tavasszal, ami az influenza vírus közvetett hatásának tudható be. A sperma nagyon érzékeny erre a vírusra.

Visszatérve a kínai naptárra, mely megmutathatja nekünk, milyen lesz kisbabánk neme.

Nem is lehetett olyan egyszerű összeállítani ezt a naptárat, hiszen több évtizedre, asztrológusokra, statisztikai elemzésekre is szükség volt.

Ezért gondolhatjuk, mégsem olyan badarság.


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat