18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Tényleg veszélyes a száraz sampon? - Hogyan használjam egészségesen a száraz sampont?

Megosztás
Egészség

Mint, ahogyan a mondás is szól: Minden jóban van, valami rossz, és fordítva. Ugyan így lenne ez a száraz samponnal is? Csak senki nem beszél róla! A száraz sampont egyre többen használják két hajmosás között, hiszen percek alatt rugalmassá teszi a hajat, és majdnem olyan, mintha víz nélkül mostunk volna hajat. A titkos csodaszer káros lehet a hajra, fejbőrre, akár jobban is, mint azt gondolnánk? Nincs idő a hajmosásra, majd segít a száraz sampon, amit sokan használnak és szeretnek.


Mint, ahogyan a mondás is szól: Minden jóban van, valami rossz, és fordítva.

Ugyan így lenne ez a száraz samponnal is?

Csak senki nem beszél róla!

A száraz sampont egyre többen használják két hajmosás között, hiszen percek alatt rugalmassá teszi a hajat, és majdnem olyan, mintha víz nélkül mostunk volna hajat.

A titkos csodaszer káros lehet a hajra, fejbőrre, akár jobban is, mint azt gondolnánk?

Nincs idő a hajmosásra, majd segít a száraz sampon, amit sokan használnak és szeretnek.

Különösen az elmúlt években lett nagyon népszerű a száraz sampon.

Ezek közül a száraz samponok közül is megtalálható ma már mattosító, nagyon finom szemcsés, illatos, színezőt tartalmazó, zsíros és érzékeny hajra/fejbőrre tervezett, akár csak normál samponok esetében.

Most pedig hirtelen arról olvashatunk, hogy a termék káros lehet a fejbőrre.

Ugye nem derül ki erről a szuper termékről mégsem, hogy káros lehet!

Benjamin Mohapi stylist Marie Claire-ben tett kijelentése szerint a száraz sampon rendszeres használata eltömheti a fejbőr pórusait, a fejbőr pattanásos lehet, akár fájdalmas gyulladások is kialakulhatnak.

És ez még nem minden!

Ez a folyamat legvégül, amikor már nem csak a fejbőrt érinti, elérheti a hajhagymák szintjét is. A haj növekedése lelassulhat, és sérült hajszálak növekednek. Ennek az lehet az eredménye, hogy búcsút mondhatunk szép és dús hajunknak.

Most mit tegyünk? Dobjuk ki száraz samponunkat?

Ez nem azt jelenti, hogy ne használjuk tovább, hanem azt, hogy minden második száraz sampon használat után mossuk át fejbőrünket és hajunkat mélytisztító samponnal.

Hetente csak egyszer ajánlott száraz sampont segítségül hívni.

Tartsunk mértéket.


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat

Egészség

Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés


Népszerű cikkek