18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Váratlan teherbeesés! – Csökkenhet a fogamzásgátló tabletta hatékonysága!- Detox-Tee és BOOTEA

Megosztás
Egészség

Mi csökkentheti a fogamzásgátló tabletta hatékonyságát? Fogamzásgátlót szedünk, mégis teherbe esünk? Váratlanul, és nem is értjük, mi történt, pedig minden nap pontosan bevettük. Nagyon divatosak lettek a méregtelenítő kúrák teákkal kombinálva. Nem mindegy, milyen méregtelenítő teát fogyasztunk! Az Angliából származó Detox-Tee csökkenti a fogamzásgátló hatékonyságát! Egyszerűen a Detox-Tee és a fogamzásgátló tabletta nem férnek össze.


Mi csökkentheti a fogamzásgátló tabletta hatékonyságát?

Fogamzásgátlót szedünk, mégis teherbe esünk? Váratlanul, és nem is értjük, mi történt, pedig minden nap pontosan bevettük.

Nagyon divatosak lettek a méregtelenítő kúrák teákkal kombinálva.

Nem mindegy, milyen méregtelenítő teát fogyasztunk!

Az Angliából származó Detox-Tee csökkenti a fogamzásgátló hatékonyságát!

Egyszerűen a Detox-Tee és a fogamzásgátló tabletta nem férnek össze.

Hogyan lehetséges ez?

Anne Hathaway-től kezdve egészen Jeniffer Aniston-ig, mindegyikőjük fogyasztotta a Detox-Tee nevű terméket.

Jó okkal, hiszen ez az ital látványosan hozzájárult karcsúságuk eléréséhez és fogyásukhoz. Pedig az ital mindeközben csökkenti a fogamzásgátló tabletta hatékonyságát.

Ugyan ez a helyzet a BOOTEA esetében is. A gyártó az egyik legnagyobb Detox terméket előállító Angliában.

BOOTEA például hashajtóhatású. Méregtelenítő hatása mellett ez is jelentkezik melléktünetként.

Éppen ezért írja le a cég saját honlapján, hogy érdemes a fogamzásgátló tablettát esti órákban bevenni, amennyiben BOOTEA-t is fogyasztunk.

Attól függően, milyen hatóanyag tartalmú fogamzásgátló tablettát szedünk, a bevétele után 2-4 órával kezdi el igazán kifejteni hatását. Amennyiben visszatérő, erős hasmenést észlelünk, vagy hányingerünk van, fennáll a nem kívánt terhesség lehetősége is. A témát bővebben kifejti a német orvosi szakportál.

Nem kell pánikba esnünk, amennyiben méregtelenítő vagy hashajtó teát fogyasztunk fogamzásgátló tabletta szedése mellett, mert nem mindegyik termék csökkenti a hatékonyságot. De, amennyiben biztosra szeretnénk menni, érdemes a termékekhez mellékelt betegtájékoztatót alaposan áttanulmányozni, és szakorvossal konzultálni. 


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat

Egészség

Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés


Népszerű cikkek