18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

4 db MINNI PLUS - KOTYOGÓS KÁVÉFŐZŐ - 3 CSÉSZÉS - CITROMSÁRGA

Megosztás
Nyereményjáték

Időtartam: 2013. március 19. - 2013 március 31. 20:00 Nyeremény: 4 db MINNI PLUS - KOTYOGÓS KÁVÉFŐZŐ - 3 CSÉSZÉS - CITROMSÁRGA A félreérthetetlenül tiszta kávéíz érdekében a Minni plus képes az ESE szabványú POD-os kávépárnákból is előcsalogatni a kávét! POD-os kávéfőző, de használhatod a megszokott őrölt kávéddal is! Kapsz hozzá egy átalakítót, amibe a szabványos 44 mm-es (ESE) podot tudod elhelyezni! A víztartály belső fala egy speciális festékkel van kezelve, mely meggátolja az olyan szennyeződések lerakódását, mint plédául a vízkő vagy a penész.


Időtartam: 2013. március 19. - 2013 március 31. 20:00

Nyeremény: 4 db MINNI PLUS - KOTYOGÓS KÁVÉFŐZŐ - 3 CSÉSZÉS - CITROMSÁRGA

A félreérthetetlenül tiszta kávéíz érdekében a Minni plus képes az ESE szabványú POD-os kávépárnákból is előcsalogatni a kávét!

POD-os kávéfőző, de használhatod a megszokott őrölt kávéddal is! Kapsz hozzá egy átalakítót, amibe a szabványos 44 mm-es (ESE) podot tudod elhelyezni!

A víztartály belső fala egy speciális festékkel van kezelve, mely meggátolja az olyan szennyeződések lerakódását, mint plédául a vízkő vagy a penész.

Ez a kávéfőző, és a csomagolása is 100%-ban újrahasznosított alapanyagokból készült Olaszországban, az összes EU-s és hazai élelmiszeripari előírásnak tökéletesen megfelel!

Anyaga rozsdamentes acél és alumínium ötvözete, a fogantyúja hőálló műanyagból készült, a belsejében egy szilikon tömítés véd a szivárgás ellen.

Használható gáztűzhelyen, elektromos főzőlapon és kerámia főzőlapon. Indukciós főzőlapon nem használható, mosogatógépben nem mosogatható!

A játékot megtalálod a Facebookon.

A nyeremények felajánlója a kotty.hu


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat