18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

4 db Remington D1001URB hajszárító

Megosztás
Nyereményjáték

Időtartam: 2013. április 30. - 2013 május 12. 20:00 Nyeremény:  4 db Remington D1001URB hajszárító Az Urban 1800 W-os hajszárító speciális kerámia-ionos gyűrűjének köszönhetően egyenletes hőelosztást biztosít, így kevésbé károsodnak a hajszálak. Az Urban kollekció A legújabb ’Urban’ trend szerinti mintázat egyedivé, stílusossá teszi ezeket a készülékeket! Szerezd be te is őket, nehogy lemaradj!


Időtartam: 2013. április 30. - 2013 május 12. 20:00

Nyeremény:  4 db Remington D1001URB hajszárító

Az Urban 1800 W-os hajszárító speciális kerámia-ionos gyűrűjének köszönhetően egyenletes hőelosztást biztosít, így kevésbé károsodnak a hajszálak.

Az Urban kollekció

A legújabb ’Urban’ trend szerinti mintázat egyedivé, stílusossá teszi ezeket a készülékeket! Szerezd be te is őket, nehogy lemaradj!

Kerámia és turmalin gyűrű

A beépített kerámia és turmalin betét egyenletes hőmérsékletet és anti-sztatikus hatást biztosít. A hajszárítón továbbá még beállíthatjuk a megfelelő hőmérsékletet (hűvös, közepes és magas) és sebesség fokozatot.

  • Teljesítmény: 1800W
  • Beépített kerámia és turmalin betét, amely egyenletes hőmérséklet és ionizációs hatást biztosít
  • 3 hőmérséklet -, 2 sebességfokozat
  • Cool Shot: külön gomb hideg levegő fúvásra
  • Szűkítő fej
  • Akasztófül

A játékot megtalálod a Facebookon.

A nyeremények felajánlója a remingtonshop.hu


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat