18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Nyerőgép a HobbyRendeles.hu ajándékaival

Megosztás
Nyereményjáték

Időtartam: 2014. április 29 - 2014. május 11. 18:00. Nyeremények: 1 x Sushi készítő automata


Időtartam: 2014. április 29 - 2014. május 11. 18:00.

Nyeremények:

1 x Sushi készítő automata

A szusi japán egyik tradicionális étele. Igazi különlegesség, nagyon tápláló és egészséges. Elkészítése sokkal egyszerűbb, mint gondolnád, ráadásul a tökéletes megjelenésű, tömör rolnik létrehozásához itt van ez az egyszerűen kezelhető szusikészítő készülék. Az algalapok közé többféle finomságot tehetsz, lehet füstölt hal, zöldség, gyümölcs, sőt a közösségi oldalunkon hamarosan megosztunk veletek egy olyan receptet is, ami szusi-édességet tartalmaz. A készülék segítségével igazi mesterré válhatsz a konyhában. Az algalapot (nori) vágd méretre, a töltőanyagot tedd a helyére! Készítsd el a tökéletes tekercset, vágd méretre és fogyasszátok egészséggel!

1 x Szilikon kiskanál forma 

Hat db-os szilikon kiöntő, sütő forma kiskanalakhoz. Segítségével készíthetsz csoki, vagy karamell kanalakat a kávéhoz, kakaóhoz, de akár süthetsz is benne falatkákhoz alapot, süteményt, sőt, még gipsz kiöntő formaként is jól használható, pl, ha konyhai dekorációt szeretnél készíteni. Ha vizet öntesz bele, kiváló koktélkeverő jégkanalakat fagyaszthatsz, ha pedig mondjuk joghurtot fagyasztasz benne gyümölccsel, akkor az a fagylalt kehelyhez használható dekorációként. Sokféleképpen és rengeteg dologra használható fel, a fantáziádra bízzuk, mit hozol ki belőle!

2 x Tojás SZÍV-esen 

Süthetsz benne habart tojást, tükörtojást, de amerikai palacsintához is tökéletes. Ha nagyon kreatív akarsz lenni, akkor használd kiszúróként, és üss egy szív alakú lukat a toast-kenyérbe és süsd ki együtt! Nem csak reggelire, hanem vacsora készítésére is használhatod. Főzhetsz, süthetsz a segítségével. Egyszerű, de nem mindennapi kifejező eszköze a szereteted, megbecsülésed, törődésed jelének. Élmény annak, aki kapja, de annak is, aki készíti! 

A játék a Facebookon.


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat