18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Nyerőgép a HobbyRendeles.hu ajándékaival a szép kert jegyében

Megosztás
Nyereményjáték

Időtartam: 2014. május 13 - 2014. május 25. 18:00. Nyeremények: 1 x Napelemes kerti mini lampion füzér


Időtartam: 2014. május 13 - 2014. május 25. 18:00.

Nyeremények:

1 x Napelemes kerti mini lampion füzér

Vidám, színes, LED-es, napelemes, mini lampion füzér. Napelemes működésű, nem szükséges kábelezés. A beépített NiMH "AA" akkumulátor (tartozék) a nappali fénnyel feltöltődve 8-10 órán át biztosítja sötétedés után az dekorációs színes fényeket. Használható kertben, növényeken, teraszon, erkélyen, stb. Nagyon hangulatos, rendkívül dekoratív. Kültéri használatra alkalmas.

2 x Kannás virág

Pillangó virágos locsolókanna. A piciny, formatervezet, mini kannában minden megtalálható, ami szükséges: termőtalaj és virágmagok. Csak ki kell bontanod, rendszeresen locsolnod és figyelni, ahogyan a magoncok életre kelnek. Néhány napon belül kibújnak, majd szárba szökkenek a kis növényeid. Tedd napfényes helyre, ugyanis azt kedvelik! Hamarosan színpompás virágokká fejlődnek majd a te örömödre! Add ajándékba és okozz örömöt vele! Különlegesen jól mutat az irodában, de az otthonodban is.

1 x Napelemes kolibri

Legyen saját kolibrid otthon! Tartsd a kertben, a virágládában, vagy a cserépben! Díszítsd vele a szobádat, a nappalidat, a lépcsőházat, vagy az erkélyt! Varázsolj örök tavaszt a gyerekszobába! A kis, színes madarad magától táncol, repked a virágok között, megtölti élettel, így boldog környezetet varázsolhatsz magadnak akár egy egyszerű cserép köré is. Működése egyszerű, szinte zajtalan. Csak szúrd bele a földbe és fordítsd a nap felé a szolár paneleket és már működik is! Amennyiben nem süt a nap, akkor se búsulj, tegyél bele egy ceruzaelemet és élvezd a lepkéd könnyed táncát! Többféle színben is elérhető. Kiváló interaktív dekorációs eszköz.

A játék a Facebookon.


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat