18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Nyerőgép a HobbyRendeles.hu ajándékaival a foci VB-re készülve

Megosztás
Nyereményjáték

Időtartam: 2014. május 27 - 2014. június 8. 18:00. Nyeremények: 1 x Focilabda távirányító Ebbe a puha, bőr focilabdában található univerzális távirányítóval bármilyen TV-t irányíthatsz, kapcsolgathatsz akár a brazíliai foci VB alatt is. Ha a haverodnál néztek meccset, akkor nehogy otthon felejtsd! A TV-re hangolása csak egy pár pillanatig tart, ezt követően pedig bármikor fel/le tudod hangosítani, vagy éppen csatornát tudsz váltani vele.


Időtartam: 2014. május 27 - 2014. június 8. 18:00.

Nyeremények:

1 x Focilabda távirányító

Ebbe a puha, bőr focilabdában található univerzális távirányítóval bármilyen TV-t irányíthatsz, kapcsolgathatsz akár a brazíliai foci VB alatt is. Ha a haverodnál néztek meccset, akkor nehogy otthon felejtsd! A TV-re hangolása csak egy pár pillanatig tart, ezt követően pedig bármikor fel/le tudod hangosítani, vagy éppen csatornát tudsz váltani vele.

Étteremben, meccs közben ne nagyon kapcsolgass azért, mert sajgó fájdalmat és irtózatosan csengő fülzúgást okozhat!

1 x Szurkoló megafon

Mini megafon, a futball világbajnokság alkalmából kifejezetten szurkolóknak kifejlesztve! A kis méretű megafon könnyen magaddal vihető, a készletben található matricákkal fel is díszítheted magadnak. A használata nagyon egyszerű. A jobb oldali gombbal a beépített szurkolói zene szólal meg, a bal oldali gomb megnyomásával bekapcsolható. Ha belebeszélsz, akkor túlüvöltheted vele a tömeget, mégpedig szabályozható hangerővel. Buzdíthatod a csapatod, a hangerő miatt pedig lehetsz te a vezérszurkoló is akár! Hangot adhatsz magadnak és kitűnhetsz a tömegből! Mindenféle sporteseményen, rendezvényen használhatod, legyen az focimeccs, kosármeccs, futóverseny, de akár politikai szónoklatot is előadhatsz jól hallhatóan a segítségével. Házibulin és kerti partin is jó lehet, ahol nagy a zsivaj. A hangja akár 100 méteres távolságban is jól hallható. Rendezvényszervezőknek, idegenvezetőknek is tökéletes.

2 x Bevásárlótáska - Foci

Mi nem csak a nőkre, hanem a férfiakra is gondoltunk! Ugyanis nem igazán férfias egy eper, vagy katica alakúra összehajtható szatyor a kézben, hazafelé a közértből. Viszont a focilabda, az igen! Igazán nagyon praktikus, összehajtható táska, amit zsebben, vagy akár a táskádban is magaddal vihetsz. Nem kell többé a napi vásárláskor a környezetkárosító nylon zacskókért fizetned, hiszen magaddal viheted bármikor és szükség esetén előveheted. A szép és erős táska széles pánttal vállra akasztható, a tároló mérete 38cm x 38cm és pici focilabda formára hajtható össze. Összehajtva mindössze kb. 7cm x 3cm. Kiviheted a meccsre is, elfér benne nagyon-nagyos sok szotyi és tökmag. Vagy ebben hozathatod el magadnak az ebédet!

A játék a Facebookon.


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat