18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Extrák a munkahelyen

Megosztás
Karrier

Biztosan te is hallottál már róla, vagy magad is tapasztalod, hogy egy munkahely mellé a fizetéseden kívül járhatnak bizonyos extrák. Az itthon megszokott kategóriába tartozik az autó, laptop, mobiltelefon, ruhapénz. Azonban jó pár külföldi cég kutatókkal együtt elkezdte megvizsgálni, hogyan érhetnének el még jobb eredményt! Az talán már mindenki számára köztudott, hogy egy kipihent, nyugodt, jó fizikai és szellemi állapotban lévő ember munkája 100-szor többet ér, mint stresszes kollégájáé.


Biztosan te is hallottál már róla, vagy magad is tapasztalod, hogy egy munkahely mellé a fizetéseden kívül járhatnak bizonyos extrák. Az itthon megszokott kategóriába tartozik az autó, laptop, mobiltelefon, ruhapénz. Azonban jó pár külföldi cég kutatókkal együtt elkezdte megvizsgálni, hogyan érhetnének el még jobb eredményt! Az talán már mindenki számára köztudott, hogy egy kipihent, nyugodt, jó fizikai és szellemi állapotban lévő ember munkája 100-szor többet ér, mint stresszes kollégájáé. A munkáltatók még tovább mentek azonban, és megnézték mit tehetnek még a munkavállalóik közérzetéért! Bátran alkalmazd, vagy javasold te is az itt olvasottakat!


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat