18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Hogyan válts munkát "észrevétlenül"?

Megosztás
Karrier

Lehet, veled is előfordult már, hogy szeretted volna otthagyni a jelenlegi munkahelyedet, azonban nem akartál munkanélkülivé válni. Ilyenkor áll elő az a szituáció, amikor munkát keresel, miközben van munkahelyed. A legtöbb ember sajnos nem teheti meg, hogy hosszabb szünetet tartson két munkahely között, ezért szükséges megtennie bizonyos lépéseket előre!


Lehet, veled is előfordult már, hogy szeretted volna otthagyni a jelenlegi munkahelyedet, azonban nem akartál munkanélkülivé válni. Ilyenkor áll elő az a szituáció, amikor munkát keresel, miközben van munkahelyed.

A legtöbb ember sajnos nem teheti meg, hogy hosszabb szünetet tartson két munkahely között, ezért szükséges megtennie bizonyos lépéseket előre!

Ennek azonban vannak veszélyei! Gondolj csak bele, milyen kellemetlen szituációba kerülhetsz a felettesed előtt, ha találkozik a feltöltött önéletrajzoddal egy portálon, vagy egy konkurens cég felhívja, pusztán csak kíváncsiságból… Kényes helyzet lenne, amit jobb elkerülni!

Hogyan válts munkát „észrevétlenül”?


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat