18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Tökéletességre törekedve - Bosszantó lehet

Megosztás
Karrier

Tökéletességre törekedve A hiba egy bosszantó dolog, mégis emberi. Aki egyfolytában a tökéletességre törekszik, nem csak saját magára helyez egy hatalmas súlyt, hanem a körülötte lévőkre is. Szinte már az agyára megy kollégáinak. Most 10 tippet mutatunk, ami segíthet, hogy ezt a megrögződést feloldhassuk magunkban, és zökkenőmentesen élhessük mindennapjainkat. Elveszünk a részletekben Sok maximalista ember leragad látszólag fontos részletek kidolgozásán.


Tökéletességre törekedve

A hiba egy bosszantó dolog, mégis emberi.

Aki egyfolytában a tökéletességre törekszik, nem csak saját magára helyez egy hatalmas súlyt, hanem a körülötte lévőkre is. Szinte már az agyára megy kollégáinak.

Most 10 tippet mutatunk, ami segíthet, hogy ezt a megrögződést feloldhassuk magunkban, és zökkenőmentesen élhessük mindennapjainkat.

Elveszünk a részletekben

Sok maximalista ember leragad látszólag fontos részletek kidolgozásán.

Emiatt a projekt tovább tarthat, a költségek megugorhatnak, és végül a feladat túlnőhet rajtuk. Egyszerűen elvesznek a részletekben.

Fókuszáljunk inkább azokra a részletekre, melyek valóban elengedhetetlenek a siker eléréséhez.


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat