18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Mit mondanak el cetli firkáink?

Megosztás
Karrier

Függetlenül attól, hogy telefonon beszélünk valakivel, vagy egy megbeszélésen, találkozón veszünk-e részt, sokszor rajzolgatunk papír cetlire, vagy ami a kezünk ügyébe kerül. Számok, virágok, figurák, vonalak, melyek sokkal többet elárulnak rólunk, mint azt gondolnánk. Ebben a cikkünkben nem azt fogjuk elemezni, ki, mennyi rajztehetséggel van megáldva, hanem azt, milyen személyiségjegyekre utalhat egy ilyen irka-firka. Aki mélyebben szeretne a művészeti grafológiába belelátni, érdemes lehet szakkönyveket vásáronia, vagy esetleg iskolapadban elsajátítania a tudást.


Függetlenül attól, hogy telefonon beszélünk valakivel, vagy egy megbeszélésen, találkozón veszünk-e részt, sokszor rajzolgatunk papír cetlire, vagy ami a kezünk ügyébe kerül.

Számok, virágok, figurák, vonalak, melyek sokkal többet elárulnak rólunk, mint azt gondolnánk.

Ebben a cikkünkben nem azt fogjuk elemezni, ki, mennyi rajztehetséggel van megáldva, hanem azt, milyen személyiségjegyekre utalhat egy ilyen irka-firka.

Aki mélyebben szeretne a művészeti grafológiába belelátni, érdemes lehet szakkönyveket vásáronia, vagy esetleg iskolapadban elsajátítania a tudást.

Biztosan lesznek olyanok, akik magukra ismernek, ha még emlékeznek rá, milyen firkákat készítettek, és olyanok is, akik semmilyen egyezőséget nam látnak a leírtakkal kapcsolatban. 

Egyetlen rajzból sosem lehet messze menő következtetéséte levonni, mégis érdekes kikapcsolódás lehet.


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat