18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Testsúly-kontroll

Megosztás
Életmód

A rendszertelen táplálkozásnak és az egészségtelen ételeknek köszönhetően a túlsúly a XXI. század egyik leggyakoribb problémája. Mivel a súlytöbblet nem csak esztétikai, hanem egészségügyi problémát is jelent, nagyon fontos a megelőzés és az egészségtudatos táplálkozás.


A rendszertelen táplálkozásnak és az egészségtelen ételeknek köszönhetően a túlsúly a XXI. század egyik leggyakoribb problémája. Mivel a súlytöbblet nem csak esztétikai, hanem egészségügyi problémát is jelent, nagyon fontos a megelőzés és az egészségtudatos táplálkozás.

A túlsúly okozta mozgásszervi problémák, magas vérnyomás, szív és érrendszeri betegségek, cukorbetegség, terméketlenség és rosszindulatú daganatok hihetetlen veszélyt jelentenek az emberi szervezetre, így nem csak szépségünk megőrzése miatt áll érdekünkben odafigyelni a testsúlyunkra, hanem egészségünk vagy akár az életünk megóvása miatt is.

Sajnos sokan esnek abba a hibába, hogy a kétes eredetű fogyókúrás módszerekre támaszkodva, önsanyargató éheztetésekbe kezdenek, mit sem törődve a rendszer súlyos következményeivel. Számtalan fogyókúra, koplalás utána még több kiló kúszik fel az emberre, de ami még veszélyesebb, a hirtelen nagymértékű fogyás akár még súlyosabb egészségügyi problémákat is okozhat. A kampányszerű fogyókúrák helyett helyesebb hosszútávon testsúlycsökkentő programot bevezetni.

Vajon milyen az ideális diéta? Legyen jóízű, könnyen betartható, tartsa fenn energia szintünket és természetesen ne szaporítsa kilóinkat.

Amennyiben az ideális diétát keresed, ne menj tovább, mert megtaláltad!

Clean&Lean program:

1. Aloe Vera Gel: méregtelenít, táplál, harmonizálja a szervezet működését

 

2. Ultra Lite Por: magas tápértéket tartalmaz, alacsony energia 

tartalma teltséget okoz

 

3. Garcinia Plus: éhségérzet csökkentő hatású, zsíranyagcsere szabályozó

 

4. Bee Pollen: szabályozza az étvágyat,  emésztést energetizál 

 

5. Active Probiotic: támogatja az immunrendszert, véd a kórokozók ellen 

 

6. Lean: segít a fölös zsír és szénhidrát felszívódás gátlásában, szabályozza a vércukorszintet 

 

A 6 termékből álló program a képen látható hölgyet 30 kg-tól szabadította meg 1 év alatt tartósan:
„15 évig versenyszerűen sportoltam, de egy sérülés miatt abba kellett hagynom a nagymértékű mozgást és ez sajnos meg is látszódott az alakomon. Számtalan sikertelen diéta és „csodakezelés” után rátaláltam a Clean&Lean programra és mára már, azt tudom mondani magamról, hogy végre újra egy magabiztos nő vagyok, akinek egy év alatt négy számmal lett kisebb a ruhamérete. Ajánlom mindenkinek, aki egészségét megőrizve szeretne a jojo effektust elkerülve plusz kilóktól megszabadulni.”

Előtte - Utána

Természetesen mozgás nélkül nincs eredmény, a termékek fogyasztása mellett naponta 30-40 perc testmozgás ajánlott.


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat