18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

A cukorbetegség és annak szövődményei I. rész

Megosztás
Életmód

Az első részben magáról a cukorbetegségről olvashattok, míg a második részben a diabetes szövődményeiről. A cukor a szervezet fő energiahordozója, amely a vérben glükóz (szőlőcukor) formában van jelen. A glükóz a vérből a legtöbb sejtbe egy inzulin hormon segítségével jut be, az inzulin tehát csökkenti a vércukorszintet. A cukorbetegségnek nevezett kórkép lényege a vércukorszint szabályozásának károsodása, amely a vércukor emelkedését eredményezi.


Az első részben magáról a cukorbetegségről olvashattok, míg a második részben a diabetes szövődményeiről.

A cukor a szervezet fő energiahordozója, amely a vérben glükóz (szőlőcukor) formában van jelen. A glükóz a vérből a legtöbb sejtbe egy inzulin hormon segítségével jut be, az inzulin tehát csökkenti a vércukorszintet.

A cukorbetegségnek nevezett kórkép lényege a vércukorszint szabályozásának károsodása, amely a vércukor emelkedését eredményezi.

Sokáig úgy tartották, hogy a cukorbetegség egységes megbetegedés. Ma két típusát különböztethetjük meg, attól függően, hogy a szénhidrátok energiává alakításában fontos szerepet játszó inzulin mennyiségével vagy aktivitásával van probléma.

Két megjelenési formája van:

1. Fiatalkori, vagy inzulinfüggõ cukorbetegség: hirtelen kezdõdik, a tünetek súlyos formában jelentkeznek, a vércukorszint nagymértékben ingadozik, csak inzulin adásával kezelhetõ

Hátterében az áll, hogy a szervezet immunrendszere idegenként ismeri fel a saját sejtek egy részét, és autoimmun gyulladás következtében elpusztulnak a hasnyálmirigy inzulint termelő béta-sejtjei. Ez a diabétesz bármely életkorban előfordulhat, de leggyakrabban gyermek és fiatal felnőttkorban jelentkezik. A betegek általában soványak, gyakori a jelentős fogyás a betegség megállapítása előtt. A tünetek gyorsan alakulnak ki, a betegek kezeléséhez inzulin szükséges.

2. Idõskori, vagy nem inzulinfüggõ cukorbetegség: lassabban fejlõdik ki, a vércukorszint kevésbé ingadozik, diétával, gyógyszerekkel jól kezelhetõ, gyakori az elhízás, és a magas vérnyomás

Az alább javasolt termék csomag nem helyettesíti az orvosi kezelést! A termékek együttes fogyasztásával a betegség megelőzhető, illetve tünetei csökkenthetőek.
Ajánlott termék csomag, mely csökkenti a cukorbetegség tüneteit:

1. Aloe Vera Gel: méregtelenít, táplál, harmonizálja a szervezet működését

2. Aloe Blossom Herbal Tea: Az Aloe Vera virágából és 11 gyógynövényből készült, a fahéj domináns fűszerezésével, melynek szomjúságfokozó hatása van, így nem lehet gond a kellő mennyiséget elfogyasztani belőle

3. Fields of Greens rágótabletta: Pótolja a hiányzó vitaminokat, ásványi anyagokat, enzimeket, antioxidánsokat és a krolofillt. Ez a tabletta zöld árpából, tarackbúzából, lucernából, hozzáadott Cayenne borsból és krómpikolinátból (mely szabályozza a vércukorszintet és fokozza a metabolizmust) áll.

Kérd részletes programleírásomat, valamint árajánlatot a [email protected] e-mail címen.


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat